anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro usuwa aukcje?

AutoJatne
#9 Pomysłodawca

Przysiadłem do komputera rzucić okiem na moje aukcje. Coś mi się ilość nie zgadza. Odświeżam stronę... mniej... odświeżam kolejny raz .... znowu mniej.... I tak w ciągu 3 minut 13 aukcji mi się zakończyło. Wyświetlają się w zakładce odrzucone. O co tu ku^%^^%wa chodzi? Żadnego maila od allegro. Niektóre wisiały ponad 2 lata. Żygać się chce tym allegro. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To norma. Ile razy coś się sprzeda na V czy O. Wchodzę na Allegro zakończyć i nie ma. Nie to nie, kto inny prowizje zgarnął xD. Za to odwrotnie też bywa- zakańczam, a to się uparcie wznawia... Ciekawe ile lat jeszcze potrwa zanim ogarną wznowienia... Nie mówiąc o takich bzdetkach jak autowznowienie na kontach prywatnych bez sprzedanych egzemparzy... Takie coś można zrozumieć na firmowych. Jednak na prywatnych od tylu lat... Serio??? 

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AutoJatne Jak wybierzesz opcję "popraw błędy", to tam otrzymasz wskazówki odnośnie nieprawidłowości w ofercie. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AutoJatne
#9 Pomysłodawca

Mam aukcje, wkład lusterka do samochodu Tesla. "Producent" świeci się na czerwono. A nie mogę wybrać innego. Jest tylko jeden producent Tesla! I nie mogę wystawić aukcji. Już 16 mi usunęło. Co tu się dzieje. Jak dobrze, że są inne portale z częściami jak Ov*ko. Tam nie ma takich cyrków. 

oznacz moderatorów

AutoJatne
#9 Pomysłodawca

https://allegro.pl/oferta/tesla-model-3-wklad-lusterka-prawy-prawego-p2287-9012e-nowy-oryg-161045917... 
Np. ta aukcja. Dlaczego została usunięta??? Chcę wznowić, edytować, ciągle się świeci, że parament producent źle wybrany. To co mam niby wybrać? Jest tylko jeden producent Tesla do wyboru!

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AutoJatne Weryfikuję Twoją sprawę. Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AutoJatne Wracam do Ciebie z odpowiedzią. 

Produkt został trwale usunięty z katalogu. Mieliśmy wątpliwości co do wiarygodności Twoich danych. W tej sytuacji usuniętych produktów nie przywracamy.

Możesz spróbować go odtworzyć (nie blokujemy tego) na podstawie jednej ze swoich ofert. Jeśli jesteś absolutnie pewien, ze uzupełnisz ofertę prawidłowymi danymi. 

Nicol
oznacz moderatorów