Przysiadłem do komputera rzucić okiem na moje aukcje. Coś mi się ilość nie zgadza. Odświeżam stronę... mniej... odświeżam kolejny raz .... znowu mniej.... I tak w ciągu 3 minut 13 aukcji mi się zakończyło. Wyświetlają się w zakładce odrzucone. O co tu ku^%^^%wa chodzi? Żadnego maila od allegro. Niektóre wisiały ponad 2 lata. Żygać się chce tym allegro.
To norma. Ile razy coś się sprzeda na V czy O. Wchodzę na Allegro zakończyć i nie ma. Nie to nie, kto inny prowizje zgarnął xD. Za to odwrotnie też bywa- zakańczam, a to się uparcie wznawia... Ciekawe ile lat jeszcze potrwa zanim ogarną wznowienia... Nie mówiąc o takich bzdetkach jak autowznowienie na kontach prywatnych bez sprzedanych egzemparzy... Takie coś można zrozumieć na firmowych. Jednak na prywatnych od tylu lat... Serio???
@AutoJatne Jak wybierzesz opcję "popraw błędy", to tam otrzymasz wskazówki odnośnie nieprawidłowości w ofercie.
Mam aukcje, wkład lusterka do samochodu Tesla. "Producent" świeci się na czerwono. A nie mogę wybrać innego. Jest tylko jeden producent Tesla! I nie mogę wystawić aukcji. Już 16 mi usunęło. Co tu się dzieje. Jak dobrze, że są inne portale z częściami jak Ov*ko. Tam nie ma takich cyrków.
https://allegro.pl/oferta/tesla-model-3-wklad-lusterka-prawy-prawego-p2287-9012e-nowy-oryg-161045917...
Np. ta aukcja. Dlaczego została usunięta??? Chcę wznowić, edytować, ciągle się świeci, że parament producent źle wybrany. To co mam niby wybrać? Jest tylko jeden producent Tesla do wyboru!
@AutoJatne Weryfikuję Twoją sprawę. Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
@AutoJatne Wracam do Ciebie z odpowiedzią.
Produkt został trwale usunięty z katalogu. Mieliśmy wątpliwości co do wiarygodności Twoich danych. W tej sytuacji usuniętych produktów nie przywracamy.
Możesz spróbować go odtworzyć (nie blokujemy tego) na podstawie jednej ze swoich ofert. Jeśli jesteś absolutnie pewien, ze uzupełnisz ofertę prawidłowymi danymi.