Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Miałem wystawionych na KUP TERAZ kilka tysięcy sportowych biletów kolekcjonerskich, które wznawiały się co 10 dni. Dzisiaj zauważyłem, że większość z nich się zakończyła i już się nie wznowiła pomimo, że miały zaznaczoną ikonkę "po zakończeniu wystaw ponownie ofertę z pełną liczbą sztuk".
Dla mnie to jest tragedia ponieważ wyłapanie z zakończonych ogłoszeń tych, które faktycznie się zakończyły ze względu na sprzedaż od tych, które allegro zakończyło nie wiadomo dlaczego zajmie mi tygodnie.
Czy ktoś coś wie w tym temacie?
Powodów może być kilka - tak na szybko:
.....
Albo samo Allegro cos zepsuło 😉
Zaległości nigdy nie było
Wszystko wystawiane na piechotę
Nikt nie ma dostępu do konta
Kilkaset aukcji zostało, a ponad 3 tysiące w zakończonych.
@bergg3 Cześć, czy możesz podać przykładową ofertę, której dotyczy to zgłoszenie? Bo np. oferta 13291670134 z kartą została usunięta przez nieprawidłową miniaturkę.
Z wycofaniem karty to był pojedynczy przypadek. Np. aukcja 13370668138 została zakończona pomimo, że wcześniej kilka razy się wznawiała.
Allegro pisze mi, że wznawiają się na nowych numerach ale dla mnie nie ma to znaczenia. Ja patrzę po tytułach aukcji i są w zakończonych. Z 4 tysięcy zostało tysiąc ogłoszeń.
@bergg3 czy korzystasz z zewnętrznego narzędzia do zarządzania sprzedażą? Sprawdziliśmy to i oferta, którą podałeś została zakończona przez API.