Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pousuwaliście mi oferty, ponieważ rzekomo zawierają linki do stron. Sprawdziłem i żadna z nich nie ma linków.
Próbuję od rana wysłać formularz kontaktowy i nie mogę. Cały czas kręci się kółko.
Dlatego proszę o informację w którym miejscu znajdują się linki w usuniętych przez allegro ofertach:
13171858332, 13175265382
@poltax czy masz na myśli uzyskanie dokładnego powodu usunięcia wskazanych ofert?
W kwestii formularza kontaktowego, sugeruję, abyś usunął pamięć podręczną przeglądarki i spróbował w karcie incognito.
Nie pomogło. Zmieniłem przeglądarkę i jest to samo. W związku z tym odpowiedz na moje pytanie: dlaczego usunęliście oferty, w których nie ma linku do żadnych stron?!
@poltax konsultuję Twoje zgłoszenie. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
@poltax otrzymałam informację, że link '' jezykiobce.pl'' znajdował się na okładce i w parametrze "wydawnictwo".
W którym miejscu!???? Poniżej zrzuty ekranu. Durnia ze mnie robicie?
@poltax przykro mi, ale te zrzuty, które dodajesz nie są dowodem, ponieważ mogłeś edytować parametry. Jak już wskazałam, był link w parametrze wydawnictwo oraz na zdjęciu. Na zrzucie, który teraz dodałeś również widać link na okładce książki.
Niczego nie edytowałem. Na okładkę nie mam żadnego wpływu! Po prostu nie potraficie przyznać się do tego, że u was pracuje kupa ignorantów. Nie musisz odpowiadać.