Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Dlaczego muszę mieć widoczny negatywny komentarz, skoro Allegro popełniło ewidentny błąd, do którego samo się przyznało? Problem wynikał z automatycznego dodania opcji wysyłki, która nie była dostępna, co nie było moją winą. Mimo to, negatywny komentarz pozostaje widoczny, a jedynie mały trójkąt informuje, że to nie była wina sprzedawcy. Niestety, duża i wyraźna "łapka w dół" rzuca się w oczy i wpływa na moją reputację. To nieuczciwe wobec sprzedawców i uważam, że takie praktyki są niedopuszczalne. Dlaczego jest taka praktyka??
A no tak, super! Dziękuję za rady, tak tak odpisał 😄
Proszę przestać mnie nagabywa! Usługa została przeze mnie oceniona w sposób adekwatny do jakości wykonania. Nie jest moją rolą, ocena kto zawinił ani na czym ,komu zależy.
@nat_not
ale serio? Wasza wina, ale to sprzedający ma się z tym bujać?
Sprzedający, który nie zawinił ma prosić o zmianę kupującego? a co ma kupujący do tego? Zamówił usługę, którą mu podsunęło Allegro, mimo, że jej nie świadczy. I teraz obie strony, sprzedający i kupujący zostali poszkodowani, ale allegro komentarza nie usunie, bo Allegro niewinne?
Myślę, że powinna Pani przemyśleć swoją odpowiedź.
Dokładnie...
nat_not Wasz regulamin tego nie pojmuje, logiki??
ich regulamin nie przewidział że moga popełnić błąd i nie dali sobie prawa do usunięcia w takim przypadku
Mi też Allegro dodało opcję wysyłki Kurier One Box, gdzie nie mogę nadać taką formą wysyłki z mojej lokalizacji (miasto 100000 mieszkańców) . Automaty One Box są, ale kuriera OB nie ma. Nie mogę tego kuriera usunąć w opcjach dostawy. Jest on nie usuwalny. Klienci wybierają i kupują, a ja anuluję i im kasę oddaje. Takie to Allegro tępe.
A nie możesz nadać w automacie?
@KailaArt Nie znasz najważniejszego regulaminu Allegro : Pkt.1 Allegro ma zawsze rację Pkt. 2 Jeżeli Allegro nie ma racji patrz punkt 1