anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego mam wszystkie oferty zakonczone

tabliczki-pcv
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

dlaczego mam wszystkie aukcje zakończone na moje konto tabliczki-pcv ?

Pozdrawiam
Magda

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@tabliczki-pcv Masz blokadę sprzedaży na koncie, dlatego oferty zostały usunięte. Żeby poznać szczegóły, napisz przez ten formularz.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

Przepraszam, że się wtrącam, ale ilość osób sygnalizujących blokadę konta sumarycznie jest większa za ostatnie miesiące niż za ostatnie 15 lat. Naprawdę chcecie się nas wszystkich pozbyć i zostawić OSA i Chińskie konta ?

Jeden negatyw. 8 lat na Allegro.  Supersprzedawca. 422 oceny od kupujących.

Ciekaw jestem powodu. Przyczyny !

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

tabliczki-pcv
#7 Wielbiciel#

przyczyna rozwiązanie umowy przez payu, bo nie wyrobiłam się z wysłaniem weryfikacji. Gdzie to robiłam wcześniej. 

"W związku z tym, że w dalszym ciągu nie otrzymaliśmy od Ciebie dokumentów, które są niezbędne do przeprowadzenia przez operatora płatności PayU okresowej weryfikacji oraz aktualizacji Twoich danych* informujemy, że PayU nie będzie mogło dłużej świadczyć dla Ciebie usług w ramach serwisu Allegro. "

W dalszym ciągu będziesz mógł korzystać zarówno z serwisu Allegro, jak i z usług PayU jako Kupujący. 

Jeżeli będziesz chciał ponownie skorzystać z możliwości dokonywania sprzedaży w serwisie Allegro za pośrednictwem PayU, wymagać to będzie rejestracji nowego konta.

help !!!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@tabliczki-pcv  I nikt Ci nie pomoże, musisz przejść weryfikację, ale pamiętam tu takie wątki że po takiej blokadzie już nie odblokowywali kont, więc w sumie to...nie wiem.

oznacz moderatorów