Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie - z dzisiaj - kurier pobranie, polski adres, polskie imię i nazwisko, telefon +31 xxx xxx xxx xx
Jak mam nadać taką przesyłkę? Napisałem maila, brak odpowiedzi, przesyłka opóźniona, punkciki poleciały, kto za to odpowiada?
Nr zam: 06b7dc71-52af-11ec-8489-8bc85936b36a
Wcześniej paczkomat - numer +44 xxx xxx xxx xx - znów opóźniona wysyłka nie z mojej winy.
Ponoć mieliście to naprawić i co?
@FishBeat Dzięki za zgłoszenie. Skonsultowałam tę sprawę i w tym miesiącu zespół rozpocznie pracę nad sprawą dotyczącą numerów telefonów.
Spróbuj proszę jeszcze raz skontaktować się z kupującym i poprosić o polski numer telefonu. W sprawie jakości sprzedaży skontaktuj się z nami za pośrednictwem tego formularza - nie piszesz ze swojego konta sprzedażowego i nie jestem w stanie odnaleźć tego zamówienia bez Twojego loginu.
Wreszcie jakaś pozytywna wiadomość. Podałem numer zamówienia.
Niedawno system InPost przyjął mi numer stacjonarny telefonu kupującego. To też chyba jakiś błąd. Za własne pieniądze wygenerowałem kolejną etykietę z tel. komórkowym.
@ko_alka To że zespół rozpoczął prace już wiemy, może dowiedz się jeszcze kiedy je zakończy. Minął rok, klienci nadal wpisują sobie numery telefonów z całego świata. A potem nas podliczacie za opóźnienia w nadawaniu przesyłek.
😮🤐
ciekawe czy można nadal wybrać allegro polecony i wpisać adres zagraniczny. miałem sporo takich przypadków, ostatnio na szczęście jakoś spokój 🙂
Algorytmy tworzą coraz wymyślniejsze a ze zwykłą walidacją polskich numerów nie potrafią się uporać latami.
grunt, że algorytm czasu dostawy działa jak ta lala. Codziennie pokazuje co innego, raz 8 dni, potem 9 lub 10, dzisiaj już "tylko" 4 dni robocze. Normalnie sztuczna inteligencja na najwyższym poziomie 🤣🤣
Ale szanowni Państwo do tej pory trwały prace i jest już szumnie zapowiedziane, że w pierwszym kwartale 2023 WzA będzie już/nareszcie samo pobierało numer konta do pobrań 😂
Czyli da się 🤣
@Client:44052296 Uwierzę jak zobaczę. Znając możliwości twórców WZA to przez pierwszy kwartał nowej funkcjonalności będzie wczytywać na zmianę pół numeru albo wcale 🤣
zgłosiłam taka samą sytuację zamówienie zamówienia 0fe88fa1-7be5-11ed-a882-1f51c9d2c410 i odpowiedź była taka: