Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od prawie tygodnia męczymy się z obsługą kont w Mozilli i Chrome - wyrzuca po logowaniu do strony głównej. Nie piszcie o ciasteczkach czy innym czyszczeniu - wszystko zrobione - na kilku komputerach. Zgłaszaliśmy wam tą sprawę wielokrotnie - tylko na czacie przyznał wasz pracownik, że Allegro ma problem - mailowo unikacie odpowiedzi. Czy ktoś wreszcie zrobi z tym porządek?? To duże utrudnienie, wysyłamy setki paczek, czas wreszcie to naprawić! Gdy wieloletni Sprzedawca o coś prosi, traktujecie to jakoś tak... po łebkach, natomiast kupujący na pstryknięcie mają wszystko! Czekamy na konkrety!
@EUROLOOK ja korzystam na chrome i działa prawidłowo.
Poza problemem z wystawianiem podobnych aukcji ( gdzie problem leży po stronie allegro) to nie zanotowaliśmy żadnych probemów zarówno zakładki z produktami jak i z zamówieniami, edycja produktów , finanse, dyskusje - wszystko dziala prawidłowo
@EUROLOOK ja natomiast pracuję na FF i również jest wszystko ok. Możesz jeszcze sprawdzić wersję przeglądarki i porównamy.
Ja korzystam z 126 oraz 127
@EUROLOOK Czy masz najnowszą wersję oprogramowania na swoim urządzeniu oraz zaktualizowaną wersję przeglądarki?
Na Chrome jak i na Płonącym lisie nie mam problemu z zalogowaniem