anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wystawić produktu na podstawie "Wystaw podobny"?

MAMY ROZWIĄZANIE!
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Wystawiam - jak zwykle - nowy produkt (wisiorek z czarnego turmalin) na podstawie już istniejącego (naszyjnik z czarnego turmalinu). Zmieniam kategorię z naszyjniki na wisiorki w "Moda damska". Ustawiam opcję stworzenia nowego produktu - jak zwykle. Edytuję opisy, zmieniam zdjęcia itp. Przy próbie wystawienia produktu otrzymuję następujące komunikaty (patrz zrzut). Turmalin do tej pory był akceptowany jako inny kamień. Nigdy też nie miałam problemu ze stworzeniem nowego produktu. Zdarzyło mi się to po raz pierwszy i nie wiem, co się dzieje. Proszę o pomoc.

Turmalin_Błąd.JPG

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Podaj mi proszę numer oferty, którą próbujesz edytować i kod EAN tego przedmiotu. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Dzięki za szybki odzew.

Nr oferty, na podstawie której chcę wystawić wisiorek to 12986720495. Kod EAN jest w tej kategorii opcjonalny i nie mam go. Wszystkie produkty to rękodzieło i większość z nich jest jednorazowa.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna dziękuję, czy możesz pokazać mi jeszcze na zrzucie, co dokładnie wpisujesz w parametrze "kamień"? 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Turmalin_Wisiorek_Kamień..JPG

oznacz moderatorów
sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@_HolaOla_ możemy tego screena prosić? 
@SilverLadyAnna "Nigdy też nie miałam problemu ze stworzeniem nowego produktu" - ale nie tworzysz go z listy ofert przez przycisk "połącz z produktem" tylko wystawiając ofertę przez formularz? 

oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Robię tak:

Mam listę moich ofert. Wybieram ofertę z listy, po prawej stronie mam trzy kropki. Tam wybieram "Wystaw podobną" i otwiera się formularz nowej oferty na podstawie starej. Teraz można wszystko zmienić i zapisać jako nową ofertę. Turmalin_Nowa oferta.JPG

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna dziękuję, poprosiłam już nasz zespół techniczny o sprawdzenie tej sytuacji. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Dziękuję, czekam zatem na rozwiązanie 🙂

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Czy możesz dosłać mi jeszcze zrzuty całego ekranu wraz z widoczną datą i godziną w oknie przeglądarki? 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Czy o to chodzi? Godzina na dole po prawej, w oknie allegro próba ponownego wystawienia o 12.21 Turmalin_10.JPG

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Tak, dokładnie o to, ale na górze strony potrzebujemy jeszcze widoku pełnego adresu strony. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

To proszę 🙂Turmalin_12.jpg

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna dziękuję, ale to jeszcze nie to czego potrzebujemy. Spróbuj proszę wysłać zrzut całego widocznego ekranu, bez ucięć od góry czy od dołu, a już w szczególności bez zakolorowywania czegokolwiek na ekranie.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

To jest cały mój widoczny ekran (zakreskowane są tylko dane wrażliwe). Aby zobaczyć całą wystawianą ofertę muszę przeskrolować na ekranie w dół. Nigdy nie mam widocznej całej oferty. Cała oferta składa się ok. 10 ekranów. Nawet jak pomniejszę wystawianą ofertę, to i tak nie zmieści się na jednym ekranie, a literki są wówczas mikroskopijnej wielkości. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Możesz przesłać tutaj zrzuty wraz z danymi wrażliwymi, ponieważ dopóki ich nie zaakceptuję, nie zobaczą ich inni użytkownicy, więc pod tym względem możesz być spokojna. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Zatem proszę, również proszę o niepublikowanie tego ekranu 🙂Turmalin_13.JPG

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Oczywiście, nikt poza mną go nie zobaczy. Dziękuję, jak tylko będzie to możliwe przewiń jeszcze proszę stronę do końca i prześlij mi proszę jeszcze zrzut w takiej samej formie z komunikatami jakie otrzymujesz. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Dziękuję. Zatem teraz ekran po przewinięciu na sam dół.Turmalin_14.JPG

oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Acha, teraz już w ogóle nie widzę żadnej swojej oferty. Zakładam, że pracujecie nad tym. 

oznacz moderatorów