Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiam - jak zwykle - nowy produkt (wisiorek z czarnego turmalin) na podstawie już istniejącego (naszyjnik z czarnego turmalinu). Zmieniam kategorię z naszyjniki na wisiorki w "Moda damska". Ustawiam opcję stworzenia nowego produktu - jak zwykle. Edytuję opisy, zmieniam zdjęcia itp. Przy próbie wystawienia produktu otrzymuję następujące komunikaty (patrz zrzut). Turmalin do tej pory był akceptowany jako inny kamień. Nigdy też nie miałam problemu ze stworzeniem nowego produktu. Zdarzyło mi się to po raz pierwszy i nie wiem, co się dzieje. Proszę o pomoc.
@SilverLadyAnna Tak, mamy problemy z zakładką Mój asortyment, ale pracujemy już nad ich naprawą. Więcej informacji i wątek w tym temacie znajdziesz tutaj.
Dziękuję
@SilverLadyAnna zgodnie z obietnicą, wracam z informacjami, które otrzymałam dla Ciebie. Zgodnie z komunikatem parametr Kamień - nie może być inny, dlatego musisz wybrać wartość z listy i wtedy wystawić przedmiot. Jeśli w tym parametrze nie ma wartości, którą chce wprowadzić, wybierz proszę jakąkolwiek, a następnie po wystawieniu zgłoś błąd w produkcie, aby dodać jego wartość do słownika tego parametru.
@_HolaOla_ (przydałby się tu teraz gif z Abelardem) - przecież wartość "inna" jest w tym przypadku wybierana przez użytkownika, co ona tam robi skoro jest niedozwolona?
Ona "Inny kamień" zawsze była i była bez problemu dostępna, normalnie działała. Teraz coś się poprzestwiało. Może uda im się przywrócić tę funkcjonalność.
@SilverLadyAnna tak, tę kwestię jeszcze wyjaśniam, ale czy mogłabyś mi przesłać zrzuty całego formularza wystawiania (w formacie dokładnie takim samym jak przesłałaś początek i koniec strony) na adres spolecznosc@allegro.pl ? Z góry bardzo dziękuję 🙂
Wysłane
@SilverLadyAnna otrzymałam Twoją wiadomość, więc bardzo dziękuję 🙂
Dziekuję za odpowiedź. Tak, wczoraj wieczorem sama do tego doszłam. Jednak - ta opcja "Inny kamień" jest cały czas dostępna i przez kilka lat można było z niej korzystać. Ostatnio coś się poprzestawiało. Co więcej - w tej kategorii "Kamienie" pojawiła się też opcja "Brak kamienia", co w ogóle jest lekkim nieporozumieniem, bo można wybrać "Kamień", a następnie "Brak kamienia". I wtedy produkt da się wystawić. Natomiast opcja "Kamień" i "Inny kamień" powoduje zablokowanie możliwości wystawiania produktu.