anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę zwrócić wpłaty kupującemu?

BeautyCom
#7 Wielbiciel#

Doprosić się nie mogę o odpowiedź od pracowników allegro. Nie mogę zwrócić pieniędzy kupującemu, który dokonał zwrotu produktu. Opcja "potwierdź zwrot" jest jakby u mnie nieaktywna, mogę sobie klikać bez końca bez żadnego skutku. Co to klienta obchodzi, że u mnie coś nie działa

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@BeautyCom Cześć. O które zamówienie chodzi? Jeśli coś jest nie tak i zależy Ci na czasie, to zleć przelew środków bezpośrednio na konto bankowe klienta, a w sprawie rabatu transakcyjnego napisz do nas wiadomość prywatną 

oznacz moderatorów

BeautyCom
#7 Wielbiciel#

Mam juz drugi zwrot, którego zrealizować nie mogę. Za każdy przelew bezpośrednio z banku pobierana jest opłata, dlaczego mam ją ponosić. Przecież to nie z mojej winy nie mogę zwrócić środków metodą jaką zostały opłacone. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@BeautyCom Rozumiem. W takim razie pokaż mi na zrzutach ekranu lub nagraniu, jak to wygląda u Ciebie (z widocznym URL, datą oraz godziną) i podaj numer zamówienia. 

oznacz moderatorów

BeautyCom
#7 Wielbiciel#

Zrzut ekranu 2023-12-12 o 13.20.02.png

oznacz moderatorów

BeautyCom
#7 Wielbiciel#

i dalej ruszyć nie można

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@BeautyCom Czyli klikasz w przycisk "Tak, zwróć wpłatę" i nic się dalej nie dzieje? Czy podejmowałeś próbę w innej przeglądarce? 

oznacz moderatorów

BeautyCom
#7 Wielbiciel#

Poważnie? No nie, litości! nie wpadła bym na to by nacisnąć "tak, zwróć wpłatę".

Próbowałam na safari oraz firefox i nie działa

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@BeautyCom W takim razie prześlij nagranie ekranu na spolecznosc@allegro.pl 

Ekran nagraj w trybie incognito, bez włączonych żadnych wtyczek w przeglądarce. Z włączoną konsolą (na Macu w przeglądarce Firefox włączysz ją za pomocą kombinacji Command + Option + K). Wtedy zgłoszę to do działu technicznego. 

W treści wiadomości mejlowej podaj link do tego wątku

oznacz moderatorów

FundacjaAB
#8 Zapaleniec#

Czy udało się rozwiązać problem? U mnie to samo, klikam "Tak, zwróć wpłatę" i nic się nie dzieje.

oznacz moderatorów