anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie widzę swoich ofert? Czy jest dzisiaj jakiś problem z ALLEGRO?

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Klikając w MOJE OFERTY wyświetla się tylko informacja o wymaganiach połączenia ofert (w moim przypadku jest OK), ale nie wyświetlają się ,moje oferty.

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19

7YP6K
#12 Orędownik#

@INGEstyle Wyczyść/ zmień/zaktualizuj przeglądarkę. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ja widzę 349 twoich ofert. Pomaga często czyszczenie przeglądarki.

x.y.z "ja się nie mylę nigdy, zapamiętaj " 😄 i to nie jest prawda
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@INGEstyle kiedyś na działce odpaliłem stary 15 letni komputer , aktualnie telefony mają wielokrotnie większą wydajność . ,,Moje oferty,, otwierały się jakieś 7-8 minut . Może tu tkwi przyczyna ?

oznacz moderatorów

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Właśnie w aplikacji na telefonie jest Ok, tylko w laptopie problem. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@INGEstyle okienek czasem nie zablokwaleś ? , spróbuj na innej przeglądarce .

oznacz moderatorów

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Nie. Nie tylko ja mam ten problem. 

oznacz moderatorów

MANTA_05
#8 Zapaleniec#

mam to samo, przeglądarka wyczyszczona ja swoich nie widze ale pewnie inny mogą...

oznacz moderatorów

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Może to jakieś przejściowe problemy. 

oznacz moderatorów

MANTA_05
#8 Zapaleniec#

wystawić tez nic nie można i tak od ponad 1 godz...

 

 

oznacz moderatorów

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Czyli ewidentnie problem leży po stronie Allegro. Ktoś to gdzieś może zgłosić?

oznacz moderatorów

7YP6K
#12 Orędownik#

@INGEstyle Na jakim systemie pracujesz?

oznacz moderatorów

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Windows 7 (ponieważ producent niezbędnego mi do pracy oprogramowania zalecił tylko 7)

oznacz moderatorów

7YP6K
#12 Orędownik#

@INGEstyle prawdopodobnie to jest przyczyną. 

oznacz moderatorów

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Do wczoraj było Ok. Zaraz sprawdzę na drugim komputerze, tam mam 10 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

7YP6K pracuję na Win 7 prof , to nie tu leży problem .U mnie wszystko hula .

oznacz moderatorów

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Na 10 jest OK, w laptopie na 7 nie pokazuje ofert ale można wystawiać. Na drugim komputerze na 7 też jest OK. Nie mam pojęcia co jest. Aktualizowałam system i dalej nic...

 

oznacz moderatorów

INGEstyle
#10 Popularyzator#

Chromium ma problem. Na Chome jest OK

 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@INGEstyle  nie to nie problem allegro , przed chwilą przetestowałem . Problem tkwi jak mniemam w Waszych przeglądarkach .

oznacz moderatorów

agula847
#2 Obserwator#

U mnie to samo. Zgłosiłam problem lecz próbują mi wcisnąć że to problem jest po mojej stronie. Niestety kolejne zmiany wizualne allegro tak się zazwyczaj kończą 😞

oznacz moderatorów