Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego przy wyszukiwaniu wg najniższej ceny moja oferta znalazła się na ostatniej piątej stronie wśród najdroższych ofert, pomimo że cena z dostawą powinna ją sklasyfikować na pierwszej stronie.
Przy opcji książki używane wogóle jej nie widać, a przecież wyraźnie to wpisałam w formularzu jaki i w opisie.
Mało tego w prostej frazie tytułu książki wyskakują wcześniej inne z różnymi podobnymi tytułami, a przecież najpierw powinna pokazywać się trafność tytułu w 100% i ułożenie ofert wg najniższej ceny.
nr oferty 11312370428
Jestem początkującym sprzedawcą i bardzo proszę o pomoc.
Na pierwszym miejscu są promowane, sponsorowane.😣
na też była promowana i była na ostatnim miejscu. Dzisiaj zmieniłam promowanie, bo to nic nie daje.
Książka była z opcją "promowana" i była na ostatnim miejscu - ale u góry 🙂
Dzisiaj wycofałam tę opcję, bo stwierdziłam, że jest bez sensu skoro jestem na ostatniej stronie.
@Ewelina411 Oferta jest widoczna, co sama potwierdziłaś.
Napisz proszę jak próbujesz ją wyszukać - po tytule czy przeglądając kategorię? Korzystasz z opcji łączenia tych samych ofert?
Jeśli chodzi o tytuł, najlepiej wyszukiwać go, wpisując frazę w cudzysłów. Pozwala to wyeliminować inne książki.
Sprawdziłam i teraz już jest ok. Ale dlaczego cały dzień, oferta była umieszczona nieprawidłowo na ostatniej stronie zamiast na pierwszej tego nie wiem 😞