Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego w wielu przypadkach przy wystawianiu ofert wybierając wartość INNE , brak jest możliwości zdefiniowania własnej wartości skoro nic mi nie pasuje z przykładowych, i przy próbie wystawienia wyskakuje BŁĄD ? Po co ta opcja jak niema zastosowania i nie działa?? Im więcej opcji w allegro i zasad tym gorzej wszystko działa. Co mam zrobić żeby wystawić serwetki o wymiarach 40x40cm (wiodącej marki nie jakiś mój wymysł) jak zaznaczyć się ani wpisać tego nie da? Co za mądra głowa informatyczna wymyśliła że parametr INNE jest ZAWSZE nieprawidłowy ?? ( przy tworzeniu nowego katalogu !) I to się powtarza w wielu przypadkach wielu kategoriach NAGMINNIE. Poróbcie coś z tym ;(
@GaleriaAV doprecyzuj, o jaką kategorię chodzi? Podaj numer oferty- co chcesz wystawić.
Nie będę precyzować. Nie oto chodzi żeby z każdą rzeczą biegać o pomoc. Problem się powtarza w wielu kategoriach WIELOKROTNIE. To chyba coś jednak nie pykło przy ogólnych przeróbkach dot. obowiązkowych parametrów. W większości przypadków jakbym chciała wybrać przy wystawianiu opcje INNE to innych nie ma do wpisania i SKUCHA. rzadko się zdarza że muszę z tego skorzystać, no ale niesmak jest. A głównie korzystam z kategorii kolekcje i sztuka/decoupage.. Nie dość że najdroższe opłaty za te kat to jeszcze BUBEL
Np. w książkach, czasopismach. Zgłaszałem z pół roku temu.
Cześć, @GaleriaAV. Proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu. Proszę również o przykładowe kategorie oraz przykładowe numery ofert - to pozwoli nam zweryfikować źródło problemu.
Przykładowy : Nr kategorii 76690P
Dziękuję, @GaleriaAV. Już to sprawdzam. Niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Cześć, @GaleriaAV. Poszerzyliśmy listę wartości słownika parametru ''Wymiary''. Możesz teraz wybrać pasujący rozmiar.