Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I znowu to samo - dopiero za 3 razem przyjęło mi aukcje zakończoną przez was i nie wznowioną nie wiedzieć dlaczego - zróbcie w końcu porządek z tym bajzlem i nie proście o zrzut ekranu - to się powtarza cyklicznie przy UŻYWANYCH obiektywach / obiektyw do Exacty /już najwyższa pora usprawnić tą :inteligencję :
@wawawa2 Czy możesz wskazać numer oferty, o której piszesz?
17824120015 to jest obecna aukcja
@wawawa2 Dziękuję. Wyjaśniam Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem.
to się ponawia cyklicznie w różnych aukcjach pomimo opcji wznowienia po 30 dniach
@wawawa2 Wskazana przez Ciebie oferta 17824120015 jest nowa, a nie wznowiona. Proszę, podaj numer oferty, której nie mogłeś wznowić.
17740472716 tej nowej też nie mogłem wystawić 2 razy dopiero za za 3 razem / nic nie zmieniałem / udało się - to nie pierwszy raz kiedy są problemy
Cześć, @wawawa2. Czy przy próbie wznowienia oferty pojawia się jakikolwiek komunikat błędu? Jeśli tak, to proszę, podaj jego treść lub podeślij zrzut ekranu.
tak brak ean , ja nie mam czasu na zrzuty itp , nie wystawiam jednej aukcji i nie mam na to czasu = weźcie się lepiej do pracy i zróbcie porządek a nie zwalajcie tego na sprzedających bo TO NIE MOJA I NIE INNCH PRACA to wy bierzecie za to pieniądze = doskonale wiecie co się o waszej działalności mówi , wprowadzacie tylko coraz to nowe obowiązki - już wiele osób zrezygnowało z wystawiania i wyszukiwania ofert w waszym portalu , to nie powinno dotyczyć używanych rzeczy tylko nowych
@wawawa2, już to wyjaśniamy - dam znać, gdy tylko ustalimy źródło problemu.
Proszę, abyś na ten moment spróbował wystawić nową ofertę z tym samym produktem i z tymi samymi parametrami.