anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego skoro jest w EAN - opcjonalnie przy wystawianiu oferty , odrzuca mi ją z tego powodu

wawawa2
#8 Zapaleniec

I  znowu to samo - dopiero za 3 razem przyjęło mi aukcje zakończoną przez was i nie wznowioną nie wiedzieć dlaczego  - zróbcie w końcu porządek z tym bajzlem i nie proście o zrzut ekranu - to się powtarza cyklicznie przy UŻYWANYCH obiektywach / obiektyw do Exacty  /już najwyższa pora usprawnić tą :inteligencję : 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@wawawa2 Czy możesz wskazać numer oferty, o której piszesz? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wawawa2
#8 Zapaleniec

17824120015 to jest obecna aukcja

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@wawawa2 Dziękuję. Wyjaśniam Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wawawa2
#8 Zapaleniec

to się ponawia cyklicznie w różnych aukcjach pomimo opcji wznowienia po 30 dniach 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@wawawa2 Wskazana przez Ciebie oferta 17824120015 jest nowa, a nie wznowiona. Proszę, podaj numer oferty, której nie mogłeś wznowić. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wawawa2
#8 Zapaleniec

17740472716  tej nowej też nie mogłem wystawić 2 razy dopiero za za 3 razem / nic nie zmieniałem / udało się - to nie pierwszy raz kiedy są problemy 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @wawawa2. Czy przy próbie wznowienia oferty pojawia się jakikolwiek komunikat błędu? Jeśli tak, to proszę, podaj jego treść lub podeślij zrzut ekranu.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wawawa2
#8 Zapaleniec

tak brak ean , ja nie mam czasu na zrzuty itp , nie wystawiam jednej aukcji i nie mam na to czasu = weźcie się lepiej do pracy i zróbcie porządek a nie zwalajcie tego na sprzedających bo TO NIE MOJA I NIE INNCH PRACA to wy bierzecie za to pieniądze = doskonale wiecie co się o waszej działalności mówi , wprowadzacie tylko coraz to nowe obowiązki - już wiele osób zrezygnowało z wystawiania i wyszukiwania ofert w waszym portalu , to nie powinno dotyczyć używanych rzeczy tylko nowych 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@wawawa2, już to wyjaśniamy - dam znać, gdy tylko ustalimy źródło problemu.
Proszę, abyś na ten moment spróbował wystawić nową ofertę z tym samym produktem i z tymi samymi parametrami. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów