Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie, od wielu miesięcy nic nie sprzedawałam na Allegro, wczoraj wystawiłam kilka rzeczy (wystawianie w allegro lokalnie to jakiś dramat w porównaniu z tym jak było kiedyś) i widzę, że kupującym sumuje koszt wysyłki! To jakiś dramat, zawsze gdy kupowali kilka przedmiotów to koszt wysyłki był jeden, tu mnoży i dodaje. Ludzie co oni tu porobili??? Nawigacja w Lokalnie jest fatalna, na normalnym allegro nic nie mogę wystawić, co tu się odwaliło?
Nic allegro Lokalnie to takie ogłoszenia 🙂 Wystaw na normalnym allegro puki możesz bo docelowo prywatni będą tylko na Lokalnie a allegro dla firm 🙂
Po prawej na górze masz przycisk wystaw na allegro 🙂
Nie mogę już wystawiać w normalnym allegro, teoretycznie niby wystawiam normalnie ale potem nie mam ofert w normalnym, nic się nie wyświetla tylko muszę przejść w Allegro lokalnie i tam są wrzucone. Nie mam opcji tego zmienić, mogę stawać na rzęsach i tak jest wrzucone w Lokalnie. Sumowanie tych kosztów wysyłek to tragedia. W zakładce Zamówienia od klientów jest jedna ciągła lista i żadnego oddzielenia, że ta i ta osoba kupiła dwie rzeczy, ta jedną etc. Strasznie źle to rozgraniczyć i przy każdym zakupie doliczony koszt wysyłki. Było fajnie to porobili...ehhh Kontaktu do kupujących nie ma bo nie możesz napisać do nich jak już kupili coś, Dramat
Nie, tu mam zaznaczone automatycznie, że koszty dostawy przy kilku przedmiotach będą wynosić ten, przy której dostawa jest najdroższa.
@DarkStoorM na Lokalnie nie ma czegoś takiego 🙂
Klikając w ten link takie mam ustawienia, no i jeszcze raz: nawet jak aukcję wystawiam normalnie, to po jej dodaniu nie mam jej w moich ofertach, nie ma nic, podświetla mi się TYLKO by przejść do allegro lokalnie i dopiero tam są i aukcje i zamówienia klienta. Wydaje się, że wystawiam normalnie, ale jakby z automatu je wrzuca tam a tam burdel. Odechciewa się normalnie nooo 😞
Ech, te Lokalnie to chyba jakiś nieudany twór 😄
Zgadzam się w 100%, najgorsze, że nie ma kontaktu do kupujących. Do tych co wybrali Inpost jeszcze jest numer telefonu, to im zwrócę w paczce za wysyłkę ale jak to ogarnąć gdy ktoś wyprał PP to nie mam pojęcia...Dzięki za odpowiedzi i miłego dnia życzę 🙂