Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czemu została ukryta wiadomość od kupującego z zakładce zamówienia ? Czy ktoś z allegro działa na takim panelu zamówień ? Nie, bo macie nawet lepszy podział przy zwrocie na dwie zakładki zwrot i reklamacja 🙂
Teraz albo można to przeoczyć albo trzeba wykonać dodatkowe akcje żeby spakować paczkę 😞
Po co zmieniacie panel sprzedawców, co jakiś czas mało przemyślane udogodnienia, a raczej utrudnienia często niosące za sobą zmiany w integracjach itp.
W złym kierunku to idzie pamiętajcie akcję sklepów z działu numizmatyka parę lat temu, podwyżka prowizji i więksi gracze uciekli ? poradzili se 😉
Tak samo teraz firmy dowożące zdzierające po 30 % za dowozy, poradzili se zebrali się restauratorzy stworzyli własny system zamówień, nie boicie się że dojdziecie do ściany i wszyscy zaczną uciekać ???
Zamiast uprościć panel dla sprzedawców co by łatwiej się na nim pracowało, a przecież to nie wpływa na ofertę widzianą dla klienta, grzebiecie w bombie 😄
@kostas11 może pokaż, co widzisz albo powiedz, co dokładnie masz na myśli, bo przed chwilą sprawdziłem i wygląda to tak (czerwona ramka oczywiście dodana przeze mnie):
@kostas11 o którym dokładnie miejscu mówisz? Możesz pokazać większy zrzut?
też mi się zdarzyło to kilka razy i nie wiem jaki jest tego powód
pomijam ukrywanie danych do faktury - n ie wiem jaki jest tego powód