Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chybiałbym się dowiedzieć dlaczego wypłata środków przez Przelewy24 trwa 24 godziny? Wypłaciłem środki o 9:21 a środków jak nie było tak nie ma do tej pory na moim koncie, po kontakcie z Allegro usłyszałem od konsultanta, iż to trwa 24 godziny. Dlatego też pragnę zwrócić uwagę sprzedawców, iż Allegro i Przelewy24 używają swej dominującej pozycji i traktują po macoszemu Sprzedawców dodatkowo na tym korzystając z środków zgromadzonych na kontach Sprzedawców przetrzymując je bezpodstawnie!!!!!!
Wydaję mi się, że pora upomnieć się o swoje i wymusić na Allegro zmiany.
@Rocky1982Maya Wątek był już tu wielokrotnie poruszany, przelew idzie do końca następnego dnia. No a kasa leci ..
To pora to zmienić. Ja nie uważam problemu za rozwiązany, no chyba Tobie się podoba jak ktoś obraca Twoimi środkami!
To próbuj, jestem za. Nie wiem skąd ten pomysł że mi się podoba.😊
Tak to zabrzmiało jakbyś się z tym pogodził🙄 tak że przepraszam.
Trzeba walczyć o swoje prawa👊
@Rocky1982Maya Środki przekazywane są na rachunek do końca następnego dnia roboczego po zleceniu wypłaty. Nie oznacza to, że nie trafią na Twoje konto wcześniej. Termin, który podajemy w regulaminie, uwzględnia operacje systemowe, które musimy przeprowadzić oraz działania między bankami. Obecnie niestety zmiany w tym obszarze nie są możliwe.
Pani Natalio chce Pani mi wmówić, iż Przelewy24 działają jeszcze średniowieczu i dlatego tak długo to trwa???? Jakie to operacje systemowe ma Pani na myśli pisząc tą regułkę???
@Rocky1982Maya Mam na myśli wewnętrzne procedury. Moment, w którym zleca Pan wypłatę nie jest chwilą, w której wychodzi od nas przelew. Zlecenie nie jest natychmiastowo przekazywane. Nasz system nie działa jak internetowe konto bankowe.
Czekam na odpowiedz jakie to konkretne operacje systemowe muszą Państwo przeprowadzić żeby przelew trafił do końca następnego dnia roboczego?
Dlatego potrzebują Państwo blisko 30 godzin???? PayU jest jakoś w stanie przelać środki w ciągu tego samego dnia. Może pora na zmiany skoro PayU jest w stanie dokonać tak skomplikowanej procedury w ciągu 6 godzin to pytam się dlaczego Przelewy24 nie są w stanie tego zrobić w przybliżonym terminie. Chciałbym aby Allegro potraktowało tą sprawę poważnie, gdyż to by oznaczało, że Państwo nie dbają o interesy swoich klientów, bo przecież Sprzedawcy są chyba również Państwa klientami???????
@Rocky1982Maya nie wiem o co ci chodzi. Mam wypłaty zlecone codziennie w dni robocze. Allegro zleca wypłatę między 3 a 4 rano, dotyczy to Przelewów24 i PayU. U mnie na koncie pieniądze są między 9 a 10 rano. Może to nie jest wina Allegro, tylko twojego banku. Allegro Finanse, to jedyne na co nie mogę narzekać na Allegro. 🙂
@konto zamknięte Masz układy.😃
To jakoś dziwne bo mam konto w Millenium, mój bank ostanie księgowanie ma o 17:30 środki z PayU weszły nqa konto po 14 godzinie a Przelewy24 do teraz czyli do 20 nie mam środków.
@Rocky1982Maya Środki przekazywane są do końca następnego dnia roboczego po zleceniu wypłaty - to zasada dotycząca wszystkich wypłat realizowanych przez Allegro Finanse, zarówno przy współptacy z PayU, jak i Przelewów24. Informacja taka jest zawarta w Regulaminie (załączniki 7a i 7b). Ponownie zaznaczam, że koniec następnego dania roboczego to nieprzekraczalna granica. Nie oznacza to jednak, że pieniędze nie zostaną zaksięgowane na rachunku wcześniej.
Ja to rozumiem, że środki przelewane do Banku Spółdzielczego lub SKOK-u mogą być księgowane dłużej, ale mój Bank jest jednym z większych banków w Polsce.
Skoro Przelewy24 są w stanie zrobić przelew kupującego w ciągu kilku minut a nie są w stanie zwrócić moich środków w ciągu jednego dnia roboczego to chyba coś jest nie tak?????????? Pragnąłbym aby Allegro zadbało o moje interesy i przyjrzało sie temu w jaki sposób operator Przelewy24 realizuje proste zlecenie wypłaty środków a nie powoływało się na regulamin, który przewiduje ciężkie przypadki typu Bank Spółdzielczy czy SKOK-i mówiąc że wszystko w porządku bo przecież nie minęło jeszcze 30 godzin ( mam na myśli koniec następnego dnia roboczego).
Przecież to oczywiste, że obracacie naszymi pieniędzmi!!!!
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ to teraz jest jeszcze gorzej payU sprzedaż czwartek, środki dopiero dzisiaj po 15 😂😂😂😂
Widzę, że nawet nasz przedstawiciel Allegro nie napiszę, iż przyjrzy się sprawie, tylko uważa, że jest wszytko ok.
Ciekawe czy **piiip** w tak samy sposób traktuje swoich klientów, bo przecież gdyby nie bogata oferta sprzedających to Allegro nie miałoby tak wielu klientów - kupujących.
Cóż nie ma to jak konkurencja na rynku, tylko to spowoduje zmianę nastawienia naszego potentata jakim jest niewątpliwie Allegro na polskim rynku.
DLATEGO TEŻ KIBICUJĘ MOCNO [edycja]!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlaczego Państwo wprowadzają cenzurę ??????????
**piiip** źle brzmi??????
Trzeba odmienić nazwę żeby nie zostało ocenzurowana chodziło mi o **piiip**a
@Rocky1982Maya Nie zamieszczaj w postach nazw konkurencyjnych serwisów. Jest to niezgodne z naszymi zasadami.