Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zbliża się wyczekiwane zakupowe święto w Allegro - Black Week 2020. Już dziś, 16 listopada, od godziny 15:00, możecie zgłaszać swoje oferty do dwóch kampanii promocyjnych. W tym roku klienci będą kupować w obniżonych cenach aż 8 dni - od 23 do 30 listopada.
Przygotowaliśmy dla Was dwie propozycje promocji ofert:
Jak dołączyć do Black Week?
Oferty możecie zgłosić również poprzez REST API – tu sprawdzicie, jak to zrobić. A do kampanii Black Week 23.11-30.11 – Lista zgłosicie je również w panelu Moja sprzedaż.
Koniecznie zapoznajcie się z regulaminem kampanii Allegro Black Week + Cyber Monday 2020.
Korzyści dla Was
Dodatkowo:
Jeśli zgłosicie oferty do kampanii Black Week 23.11-30.11 – w zależności od zaproponowanego rabatu od średniej ceny sprzedaży:
Jeśli wybierzecie kampanię i Black Week 23.11-30.11 – Lista:
Nie pobierzemy opłaty codziennej za oznaczenie w Strefie Okazji dla wszystkich ofert zgłoszonych i zakwalifikowanych do kampanii.
Dla wszystkich ofert, zakwalifikowanych do kampanii Black Week 23.11-30.11 z obniżką od średniej ceny sprzedaży, pobieramy prowizję Strefy Okazji – zgodnie z cennikiem zawartym w regulaminie Strefy Okazji. Nie dotyczy to kategorii wskazanych w regulaminie akcji Black Week + Cyber Monday 2020.
Black Week 23.11-30.11 – Lista – zgłaszasz ofertę zgodną z Listą Towarów, którą tutaj opublikujemy przed startem kampanii. Na Liście znajdziesz towary z ich maksymalną ceną oraz warunki kwalifikacji oferty. - kiedy pojawi się lista?
@myslenie-szkodzi Tak, jak informujemy w artykule - "przed startem kampanii". Gdyby już teraz dokładny termin był znany, przekazalibyśmy Wam tę informację.
HeHe.
Kolejna ściema, mająca na celu tylko i wyłącznie zysk dla Allegro.
Powiem szczerze - czasami już mam dosyć tej obłudy. Te Black Week czy też listy produktów do promocji typu "prowizja nawet 0,5%" to totalna paranoja. To sprzedaż po cenach zakupu. Doliczając koszty pakowania i opakowania - w najlepszym przypadku jest się na zero. Tylko All ma na tym zysk.
Black Week - nie wiem skąd się biorą absurdalne ceny detaliczne w tym okresie, skoro w normalnej sprzedaży można tekie rzeczy kupić taniej. A jeśli ktoś oferuje -30%, do tego dochodzi jeszcze ze 20% dla All, i sprzedawca na tym zarabia, to proszę sobie policzyć, ile to może kosztować w zwykłym sklepie.
Nigdy nie kupuję w tym sezonie, gdyż poza nim wszystko wychodzi mi taniej.
Pzdr i życzę sukcesów w programie Black Week - czyli "kupuj drożej"