Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po tym co mi się dzisiaj przytrafiło , śmiem rzec , że powszechnie panująca opinia iż klienci nie czytają opisów jest nieprawdziwa . Od dłuższego czasu w ofertach , do których często padały zapytania o datę ważności umieszczam tę w opisie , no i fajno , nie borykam się z odpowiedziami i zauważyłem , że niejako wzrasta zainteresowanie tymi .
Zachwycony byłem swoim pomysłem , aż do dzisiaj ....otóż rano ZONK , usunięta oferta , upomnienie , csssie choroba myślę i czytam co tam naskrobałem ,otóż ,,, mdrogeria ..oferujesz do sprzedaży przeterminowany produkt ,, ....kiego ..myślę coś przegapiłem ?...niemożliwe, sprawdzam , sprawdzam ...no i mam cię zgago , oferta wielokrotnie modyfikowana , ale [edycja] przegapiła podaną dawno temu w opisie datę .
Reasumując , nasi Drodzy Klienci z uwagą i zrozumieniem czytają opisy od ..,, deski do deski ,, data w tej ofercie podana była na samym końcu dość obszernego opisu .
@mdrogeria Czytają to raczej boty Allegro, a nie klienci 😋
@mdrogeria albo konkurencja 🙂
@mdrogeria proszę doprecyzuj - nie zgadzasz się z usunięciem oferty? Mam to wyjaśnić z odpowiednim zespołem?
@gdvorek nie to jest tematem w wątku , zgadzam się z decyzją , mój błąd , nie skorygowałem informacji podczas edycji oferty przy kolejnych kilku dostawach .Dziwne trochę bo ofertę mogłem edytować i wznowić co nie jest dostępne po usunięciu z upomnieniem .
@mdrogeria oki, dzięki za doprecyzowanie 🙂