Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym dodać opcję smart kurier do sprzedaży felg. Tylko jak to zrobić skoro felgi mam wystawione jako komplet ale pakujemy w 4 paczki. Musiałbym zmienić ofertę na sztuki (tylko wtedy pojawia się problem bo klient moze zakupić tez jadną sztuke a nas interesuje sprzedaż kompletu). Jest na to jakieś rozwiązanie?
@oponyfelgialu_pl trochę nie rozumiem, bo korzystające z kuriera SMART, masz możliwość wysłania paczki, aż do 30 kg. (nie wiem ile ważą felgi).
Jeśli wysyłasz przedmioty o niestandardowych gabarytach, na przykład karnisze, narty lub małe meble, w ramach Allegro Smart! możesz zaoferować swoim klientom także darmową dostawę kurierską!
Nie musisz mieć umowy z kurierem, aby nadawać przesyłki w ramach Smart!.
Sprawdź, jak działa Allegro Smart! z kurierem i co zrobić, aby wyróżnić oferty oznaczeniem:
Wystarczy, że zamówienie kupującego spełni dwa warunki:
Oznaczenie Allegro Smart! z kurierem widoczne jest dla kupującego:
Podczas zakupów podpowiemy Twoim klientom, co muszą zrobić, aby osiągnąć minimalną kwotę zakupów - 100 zł i skorzystać z darmowej dostawy Allegro Smart! z kurierem.
Tak samo, jak w przypadku innych metod dostaw Allegro Smart!, pokrywamy:
Wyróżnimy Twoje oferty oznaczeniem Allegro Smart! z kurierem, jeśli:
Dowiedz się, jak zdefiniować cennik dostawy, aby udostępniać klientom w ofertach bezpłatną dostawę Allegro Smart! z kurierem.
Allegro rekompensuje koszty dostawy. I np przy wysyłce felg sa to 4 paczki i jak mam to ustawić aby otrzymał zwrot rekompensatę za 4 paczki?
@oponyfelgialu_pl z ciekawości chciałabym jeszcze tylko widzieć, dlaczego nie ma możliwości przesłania felg w jednej zbiorczej paczce?
Bo nie mieści się to w gabarycie i wadze.
I co sprawa ucichła?
@oponyfelgialu_pl nie, absolutnie, po prostu sam odpowiedziałeś sobie na pytanie. Skoro nie mieści się w gabarycie to nie wyślesz tego w ramach SMART kurier bez rozdzielenia przedmiotów.
musiałoby to iść na palecie, ale wtedy koszty są duużo wyższe i niestety żaden smart tego nie pokryje 🙂
@mikeza otóż to.