anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dokonałam zakupu 22.05.2025r wędzonki zapłaciłam 50 zł przez allegro Blikiem

MAMY ROZWIĄZANIE!
renata934
#7 Wielbiciel#

Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnej wiadomości od sprzedającego ani potwierdzenia zamówienia kiedy otrzymam.Brak jakiegokolwiek kontaktu.Problem w tym że nie mogę znależć tego zamówienie na moim koncie.Wpłaty dokonałam na allegro.pl WIERZBIĘCICE 1 B Poznań Blik 88413.Bardzo proszę o pomoc i informację jak mogę złożyć wniosek do Programu Ochrony Kupujących żeby otrzymać pieniądze.   

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@renata934 Na Twoim koncie nie widzę takiego zakupu. Czy jesteś w stanie wskazać link do oferty, w której dokonałaś zakupu?

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
renata934
#7 Wielbiciel#

No włśnie sprzedający  nie potwierdził zakupu jedynie mam zapłatę potwierdzoną w banku.No i problem że nie mogę znależć linka do oferty gdzie dokonałam zakupu.

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@renata934 Posiadasz inne konto na Allegro? Otrzymałaś maila potwierdzającego zakup? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
renata934
#7 Wielbiciel#

Nie nie posiadam innego konta i nie otrzymałam potwierdzenia zakupu  emailem .Wzrokowo widzę niebieskie tło i pisało w linku allegro że prywatny sprzedawca i może nie być zwrotu ,wysyłka była darmowa bo jestem smart.Nie duża kwota ale warto ostrzec innnych i allegro nie powinno takich sprzedawców reklamować.

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@renata934 Przykro mi, w tej sytuacji mógł być to zakup poza Allegro. Czy był to zakup z Allegro Lokalnie? Jak w ogóle znalazłaś ofertę? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
renata934
#7 Wielbiciel#

Zakup był przez allegro jak i pieniąfze 

Zakup był przez allegro jak i pieniądze były wpłacone przez allegro mam potwierdzenie na koncie.Uważam że allegro było by w stanie ustalić co to za oszust bo pieniądze pewnie przesłali do niego .On pieniądze otrzymał i zaraz konto zlikwidował .

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

edit

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @renata934, z tego co widzę dokonałaś takiego zakupu na Allegro Lokalnie 22.05.2025 - numer abf5b493-dc64-4568-a624-f8cd19c8f3f1.
W takim wypadku rozpocznij proszę dyskusję ze sprzedającym.
Sprzedający powinien udzielić Ci odpowiedzi w ciągu 24 godzin w dni robocze. Jeśli tak się nie stanie, kliknij [poproś Allegro o pomoc].

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@matt_rose  Mati props😉, myślałem, że dziewczyny to ogarną, ale tym razem, to Ty wnikliwie przeanalizowałeś sprawę obraz_2025-06-04_190101382.png

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@N_Nitka28  a Ty nie potrafisz sprawdzić, czy ma inne konto🤔, przecież widzisz, że dziewczyna jest  zagubiona😔 "pieniądze" i "na moim koncie"

oznacz moderatorów