anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostałam wiadomość o braku dostarczenia dokumentu tożsamości

KFMET
#9 Pomysłodawca#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Dostałem wiadomość o treści. 

Od. Customer Care PayU Poland <contact@payu.pl
Onboarding Allegro
Dzień dobry,

z uwagi na brak dostarczenia dokumentu tożsamości nie możemy zakończyć procesu weryfikacji. W celu poprawnego zakończenia procesu weryfikacji prosimy o załączenie wymaganego dokumentu zgodnie z poniższymi wytycznymi.

Jak przesłać nam skan dokumentu :

1. Zaloguj się na swoje konto Allegro.
2. Przejdź do zakładki Ustawienia wypłat w zakładce Allegro Finanse.
3. W sekcji dotyczącej PayU kliknij „Przejdź do PayU” i prześlij zdjęcia. Gotowe!

Bezpieczeństwo Twoich danych
  • Wystarczy nam zdjęcie tylko tylnej strony dowodu osobistego lub tylko strony ze zdjęciem w paszporcie.
  • Widoczne i czytelne muszą być jedynie:
    • imię i nazwisko
    • PESEL
    • seria i numer dokumentu
    • data wydania i data ważności dokumentu.
Pozostałe dane możesz zakryć.
  • Na zdjęciu swojego dokumentu możesz samodzielnie umieścić znak wodny lub inny element (na przykład przekreślenie lub napis), który zwiększy Twoje poczucie bezpieczeństwa. Takie dodatkowe zabezpieczenie nie może jednak utrudniać odczytania wymaganych danych, o których wspomnieliśmy wcześniej.
Pozdrawiam
Artur Szymczak, Specjalista ds. Obsługi Klienta & AML

Jeśli masz pytania, uzyskaj błyskawiczną odpowiedź dzięki HelpU! Przekonaj się: https://poland.payu.com/pomoc/

PayU, a Prosus company
Payments and Financial Services for Growth Markets

If you no longer **piiip** to receive electronic commercial communications from PayU, please click here

PayU SA z siedzibą w Poznaniu, 60-166 Poznań, przy ul. Grunwaldzkiej 186, krajowa instytucja płatnicza, nadzorowana przez Komisję Nadzoru Finansowego, wpisana do Rejestru usług płatniczych pod numerem IP1/2012, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000274399, o kapitale zakładowym w wysokości 4,944,000 PLN, w całości opłaconym, posiadająca numer identyfikacji podatkowej NIP: 779-23-08-495, REGON 300523444.
www.payu.plKFMET_1-1660299400711.gif

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

terazauto
#13 Ambasador#

Ja Ci tu wszyściutko już opiszę....

Kupujący może wybrać Przelewy24, a to że Ty nie masz tam konta sprawi że będziesz musiał je założyć, inaczej kasa tam szczeźnie. W sensie będzie obracana, ale nie przez Ciebie.

Nie masz wyjścia - jesteś zmuszony do wysłania zdjęcia / skanu ID. Też tak miałem. Kłóciłem się ale jak to u nich - takie są przepisy, bla, bla, bla. Nie ma przepisu który Cię zmusza do rejestracji w Przelewy24, ale działasz w ogródku kogoś obcego - na jego zasadach.

Welcome !

oznacz moderatorów