Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ustawiłem dostawy Allegro Kurier DPD jak zlecić stały podjazd kuriera aby nie robić tego codziennie a nie mam umowy z DPD i obsługuje sprzedaż przez BaseLinkera
Pozdrawiam
ADMIR
@admir24 To co mogę Ci zaproponować ze swojej strony to skorzystanie z narzędzia Wysyłam z Allegro, gdzie możesz zaznaczyć zlecenie odbioru. Jest to usługa dodatkowa i jest bezpłatna, jeśli przekażesz kurierowi przynajmniej 4 przesyłki przy podjeździe, natomiast jeśli będzie ich mniej, wówczas zapłacisz 3,99 zł brutto. Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj.
Dziękuje za informację tak zrobię
Proponuje aby Allegro proponując dostawy Allegro bez umowy z danym przewoźnikiem dało łatwy dostęp do zamówienia podjazdu kuriera zwłaszcza jeśli sprzedaż obsługuje się zewnętrznym programem bo nie mając umowy np. z DPD nie można zlecić stałego podjazdu
Pozdrawiam
ADMIR
Dzień dobry,
czy od tego czasu zostało coś zmienione i jest już dostępna opcja zamawiania podjazdu dla kurierów Allegro DPD z poziomu Baselinkera?
Czy ktoś znalazł inne rozwiązanie ułatwiające zamawianie podjazdu dla paczek Wysyłam z Allegro?
@electofun Na Allegro możesz zamówić podjazd kuriera na trzy sposoby: