anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa szybsza niż deklaracja - pomaga przy utrudnia?

LuckyForest
#9 Pomysłodawca

Mam wrażenie, że nie ma jednego sprzedawcy na Allegro, który lubi to, że allegro ingeruje w jego czas dostawy. Mam na myśli opcję "Dostawa szybsza niż deklaracja", którą można wyłączyć tylko na 10 dni, a po 10 dniach się znowu włącza.

Chciałbym poznać wasze zdanie, jak to jest. Czy lubicie tę opcję, czy was denerwuje, albo może nawet jest to dla was neutralne? Zrzut ekranu 2025-06-04 105415.png

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

mnie nie przeszkadza , działa poprawnie i przewidywalnie 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Szczerze miałam ustawione na 24h i tego samego dnia do 11:00. Jak przestawię wysyłkę na 2dni i wyłączę dostawy szybsze niż deklaracja to algorytm będzie mi nadal mieszał w wysyłce tego samego dnia czy już nie?

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki raz miałem potrzebę wyłączenia algorytmu , zadziałało poprawnie tak jak planowałem , trzeba zaczekać po wyłączeniu ok 2 godz. zanim system przełknie 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Czyli wtedy mam do 11:00 wysyłki tego samego dnia, a na resztę 2 dni i na 100% ten termin się nie przesunie? Bo trochę mam stracha, ze puszczę cos wieczorem, kurier akurat zabierze o 17 czy 19 i potem nagle tego samego dnia będę miała znowu po granicznej...