Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Brak statusu przesyłki z czym to jest związane?
Działam na zasadzie dropa - baselinker przerzuca nr przesyłki inpost do allegro i na tym koniec , nie ma status przesyłki jak na załączonym obrazku,
W czym jest problem?
Cześć, @Zdrowieszlachetn. Którego zamówienia dotyczy ta sprawa?
Witam
Właśnie chodzi o to że na wszystkich zamówieniach.
Nr przesyłki jest nadany , ale nie da się śledzić tej przesyłki 😞
@Zdrowieszlachetn podaj proszę przykładowy nr zamówienia.
nr zamówienia 75f66770-3e4a-11f0-8608-6be8c57b046a
dotyczy to wszystkich moich zamówień ,
@Zdrowieszlachetn upewnij się proszę, czy prawidłowo dodajesz adres mailowy. W tym artykule znajdziesz więcej informacji, o tym jak poprawnie nadawć przesyłki.
Daj proszę znać, czy problem występuje też mimo podania adresu e-mail zgodnie z instrukcją z artykułu.
witam
Sprawa wygląda tak że ja nie nadaje przesyłki samodzielnie tylko nadaje go hurtownia z którą współpracuje i następnie numer przesyłki jest pobierany przez allegro , gdzie ja już nie mam możliwości podmiany
Cześć, @Zdrowieszlachetn. Aby statusy były poprawnie przekazywane do Allegro, hurtowania powinna nadawać przesyłki w menadżerze paczek, po zintegrowaniu konta InPost z kontem Allegro.
Podczas generowania etykiet do zamówień należy upewnić się, że dodawane są maskowane adresy mailowe - zgodnie z tym co napisała wcześniej Sandra. W innym przypadku statusy zamówień nie będą aktualizowane w naszym systemie.
Jeśli Twoja hurtownia generuje przesyłki w inny sposób, to statusy mogę się nie zaciągać do przesyłek i w wyniku spada Twoja jakość sprzedaży.