Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dlaczego ciągle jest problem z DPD i opłatami dodatkowymi za podjazd kuriera? Zawozimy przesyłki bezpośrednio do oddziału DPD, a ciągle przychodzą opłaty 4,99 PLN za podjazd widmo kuriera. Oczywiście reklamacja, ale mam wrażenie że to jest skok na dodatkowy pieniądz przez DPD. Dlaczego Allegro czegoś z tym nie zrobi? Problem jest znany, bo zawsze proszę kogoś z obsługi allegro by te reklamacje u DPD składał. Dzisiaj wysłanych kolejnych 8 paczek, jak ktoś nie sprawdza opłat dodatkowych to można ładną sumę wyciągnąć od sprzedawcy totalnie niesłusznie.
@Nada_brand Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Nasi doradcy będą mogli wyjaśnić to z przewoźnikiem.
Przecież się kontaktuje. Wysyłam wam byście składali reklamacje za te nieuczciwe podjazdy. Wy zwalacie to na DPD, kontaktuje się DPD mówią, że to wasza sprawka i błędy w systemie. Rozwiązania problemu nie znajdują - trzeba podpisać umowę z przewoźnikiem DPD. Wprowadzacie obowiązek korzystania z DPD a później wychodzą takie kwiatki.
Też tak miałem. W końcu zrezygnowałem z DPD.
Zrezygnuj z DPD bo to dramat. Miałam identycznie, kurier nie podjeżdżał, a i tak skasowane. Reklamowałam i nic to nie dało. Finalnie pozostaję tylko przy DHLu.
To jak wysyłasz Allegro One Box?