Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Czy ktoś się orientuje co się zmieniło w nadawaniu przesyłek w InPost . Klient zapłacił 8,99 zł za przesyłkę , a ja mam zapłacić InPostowi 12, 99 zł ? Nie widać przesyłki w Allegro Import InPost , tylko w ,,WYŚLIJ PRZESYŁKI - Import z Allegro " i jest droższa o 4 zł . Były jakieś zmiany ? Kilka dni temu wszystko chodziło normalnie .
A w jaki sposób Ci zapłacił? Czy w wybrany w formularzu?
Tak , płacił z formularza .Metoda dostawy - ,,Paczkomaty InPost " chociaż zauważyłam , że przedtem kupujący wybierali Metoda dostawy - ,,Allegro Paczkomaty InPost " . Posprawdzałam u innych sprzedawców też im zniknęło,, Allegro Paczkomaty InPost" w metodach dostawy 😞
Wyjaśniło się coś może? Dlaczego te miany w nazwie?
Nie było żadnych zmian. Od dawna jest tak, żeby mieć cenę 8,99 zł trzeba w swoich cennikach zaznaczyć Allegro paczkomaty Inpost .
A Paczkomaty Inpost to już cena normalna, poza Allegro.
😟
@witilo1967 O które zamówienie chodzi?
Z góry dziękuję za pomoc 😃
@witilo1967 Jesteś pewna, że to poprawny numer zamówienia: d83ce471-a2e2-11eb-b252-3f3dd22f587e ? Realizowałaś je z konta, z którego tu piszesz?
Tak , wszystko jest z mojego konta
@witilo1967 Nie mogę znaleźć takiego zamówienia na Twoim koncie. Podaj mi proszę numer oferty i login kupującego.
nr oferty: 10168384826
Witilo1967
@witilo1967 Sprawdziłam i mogę potwierdzić słowa @Kaliope_Brzeg - przyczyną problemu jest forma dostawy. Nie są to Allegro Paczkomaty InPost, ale Paczkomaty InPost. Ceny dla tych opcji są różne.
OK, tylko że sprzedający witilo1967 w wymienionej ofercie ma paczkomat za 8,99 zł jako formę dostawy - dlaczego w nazwie nie ma Allegro Paczkomaty InPost.
W moich cennikach mam ustawione Allegro Paczkomaty InPost a kupujący widzi Paczkomat InPost - 8,99 zł. Ile zapłacę za dostawę?
Widać w cennikach. Kupujący widzi Paczkomat Inpost i cenę i to mu wystarcza 😊
Edit: Tak jak pisałam wcześniej, jak masz zaznaczone Allegro Paczkomaty Inpost zapłacisz 8,99 zł.
@ebricker Jeśli udostępniasz Allegro Paczkomaty InPost, zapłacisz 8,99 zł.