anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Drogie Allegro wyślecie książkę za mnie????

MAMY ROZWIĄZANIE!
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Screenshot_11.png

Jak widać po zdjęciach i po opisie wystawiłam tylko jedną ksiażkę. Nigdy w życiu też nie nadałam jej takiego tytułu. Jakim prawem sprzedaliście coś innego niż wystawiłam???

Ps. Nawet nie próbujcie głupich tłumaczeń, że za to odpowiadam, to Wy namieszaliscie. Przekazywać też tego nie musicie i tak nic madrego nie odpiszą i pewnie nawet nie dojdą na jakim etapie to się zmieniło. Książka wisiała ze 2 lata co najmniej... 

Po prostu wyślę klientowi tę książkę, którą mam i zwrócę kasę za ten Wasz "śmieszny zestaw" to i tak drobne.  Ja wiele nie stracę, Wy prowizji nie zyskacie, mam nadzieję, że klient negatywa nie wystawi.

Nawet nie musicie tego do Waszych cudnych specjalistów wysyłać. I tak wiadomo co odpiszą.

Chciałam tylko publicznie podsumować sytucję:

JESTEŚCIE ŻENUJĄCY.

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@AnnaG-Antyki sprawdziłam tę ofertę, została wystawiona 22.12.2025 z tytułem widocznym na zrzucie, sprawdziłam też produkt, żadna sugestia nie wpłynęła na zmianę jego tytułu, sam tytuł w produkcie jest prawidłowy i dotyczy tylko jednej książki. 
Nie mamy możliwości zmiany tytułu samej oferty (tytuł może się zmienić jeśli nazwa produktu zostanie zmieniona). 
W tym przypadku oferta ma zaznaczoną opcję "po zakończeniu czasu trwania wznowimy Twoją ofertę z pełnym zestawem przedmiotów", więc oferta jest wznawiana z nowym numerem, co powoduje, że nie mam jak sprawdzić, kiedy i w jaki sposób doszło do zmiany tytułu.
Mimo wszystko, dowiaduję się czy możemy prześledzić tę historię, aby ustalić, co się stało, aby taka sytuacja się nie powtórzyła.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
la_nika

@AnnaG-Antyki mogliśmy cofnąć się do grudnia 2024 roku i już wtedy w tytule oferty podane były obie książki. Podejrzewam, że ma to związek ze zmianą w produkcie, który już nie istnieje, więc nie mogę tego potwierdzić. 
Rozumiem, że to frustujące i przepraszam za tę sytuację. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów