Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można wysłać paczkę allegro inpost paczkomaty po raz drugi?
Niestety nie działa funkcja "nadaj paczke allegro inpost".
Klient nie odebrał pierwszej paczki i chce żebym wysłał ja po raz drugi. Jak to zrobić w cenie z aukcji?
ktoś musi pokryć koszt drugiej wysyłki
@ebartolini w cenie z aukcji już nie nadasz. Poproś klienta o dopłatę i nadaj tradycyjnie. Zajrzyj na Sendit , jest nieco taniej 🙂
to że musi dopłacić jasna sprawa, bardziej byłem ciekaw czy jest możliwość drugiego nadania w tej samej cenie. Dzięki za info
Manager InPost ---> Allegro ---> Import Allegro InPost --- > zmieniasz w niewygenerowane na wygenerowane, zaznaczasz odpowiednią przesyłkę i nadajesz jeszcze raz na tych samych danych
tylko jak było smartem to nowa paczka kosztuje 8,99 zł
@-ModnyZakatek-, nie ma drugich niewygenerowanych, musi być poza allegro 🙂
Przed chwilą sprawdzałem i da się tak zrobić, trzeba tylko zmienić żeby wyświetlało z niewygenerowanych (domyślnie) na wygenerowane. Zaznaczasz odpowiednią przesyłkę, klikasz przygotuj i masz nową etykietę
ale co z tego? nakleisz, pójdziesz do paczkomatu, albo kurier odbierze i.. duda..
powie, że wykorzystana już 🙂
Przygotowujesz nową etykietę na te same dane ale z nowym numerem. Skoro płacisz kolejny raz za wysłanie to chyba logiczne, że dostajesz nową etykietę z nowym numerem? Jakbym chciał z tym samym to bym drugi raz wydrukował i nie bawił się w generowanie nowej
no nie wiem, może firmy mają inaczej, ja jak patrzę w MP inPost, to mam,
w wygenerowanych, mogę wydrukować, ale to nadal ten sam numer będzie,
więc duda, trzeba wyklikać wyślij za 11.99 🙂
Bo najpierw musisz zaznaczyć, potem wybrać sposób nadania a potem przygotuj. Dopóki nie podasz jak chcesz nadać to nie ma czego generować
Tylko, że nie mam wygeneruj, już jest wygenerowana 🙂
i nie masz na dole przygotuj? i koszt paczki 8,99?
głupie, już jest okej, dzięki 😄