Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
czy jest możliwe aby jeden produkt jednocześnie uzyskał odznaczenie "SUPERCENA" oraz "Gwarancja najniższej ceny"?
Jeśli nie jest to możliwe to Waszym zdaniem które z powyższych odznaczeń bardzie zwiększa możliwości sprzedażowe?
Pozdrawiam 🙂
@moniq1986 cześć! Nie jest to możliwe, żeby jedna oferta miała oba oznaczenia.
Dziękuję za podpowiedz, a jakie jest Pani zdanie na temat drugiego pytania, tj.:
"Jeśli nie jest to możliwe to Waszym zdaniem które z powyższych odznaczeń bardzie zwiększa możliwości sprzedażowe?"
@moniq1986 myślę, że Gwarancja najniższej ceny, ponieważ oferty z oznaczeniem SUPERCENA to te z najniższą ceną danego produktu na Allegro. W ofertach z oznaczeniem Gwarancja najniższej ceny cena produktu jest najniższa nie tylko na Allegro, ale także w porównaniu z kilkudziesięcioma innymi sklepami w internecie.
@mdrogeria daj proszę znać, jak znajdziesz ofertę, która ma oba oznaczenia 😁
@la_nika to tylko moje hipotetyczne stwierdzenie , po tym z czym spotkałem się w serwisie przez te lata śmiem stwierdzić , że możliwe jest tu wszystko , również to co nie mieści się w ramach logiki .
Dziękuje raz jeszcze 🙂
Drążąc temat:
1. gdy mój produkt spełnia zarówno warunki na SUPERCENĘ oraz GNC to co allegrowski algorytm mi wybierze? Które odznaczenie?
2. jeśli konkretny dany produkt, który sprzedaję, sprzedaje ktoś też np. na **piiip**ie (czy innym sklepie z listy GNC) ale o jeden grosz (słonie: jeden grosz) drożej na tym **piiip**ie (czy też innym sklepie), to czy ten jeden grosz już wystarczy aby móc uzyskać GNC?
Pozdrawiam 🙂
@moniq1986 dopytuję zespół, który zajmuje się tymi oznaczeniami, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@moniq1986 możliwe , wielokrotnie spotykałem się na łamach allegro z rzeczami , które normalnemu człowiekowi nawet by przez myśl nie przeszły , a tu jednak miały miejsce , więc dlaczego oferta nie miałaby mieć podwójnego oznaczenia .
Dzięki za odpowiedz - szukałem takiej oferty ale nigdzie nie widzę (dla pewności - jesteś w stanie podesłać link do jakiegoś produktu, który ma te dwa powyższe odznaczenia jednocześnie?).