Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący napisał do mnie we wszystkich możliwych miejscach tą samą wiadomość. Odpowiedziałem a dziś dostaję info że nie odpowiedziałem w dyskusji w terminie. Wchodzę na allegro klikam "dyskusje" a tam wszystko "rozwiązane" i wisi mi tylko reklamacja. Jak mam odpowiedzieć na dyskusję gdy nawet nie wiem że taka jest? Oczywiście pojechało mi po jakości sprzedaży. Proszę o wyjaśnienie sytuacji
Dyskusja jest ukryta w reklamacji jako "chat z kupującym" Odpowiedziałem kupującemu we wiadomości więc uznałem że jest ok a dziś się okazuje że "chat z kupującym" ukryty na dnie info o reklamacji to dyskusja. Brak info w zakładce "dyskusje" a info o tym że kończy mi się czas dostałem o 3 w nocy. Niektórzy wtedy śpią.
Wypowiedzieliśmy się w dyskusji. Natomiast jeśli chodzi o Twoją jakość sprzedaży - daj mi jeszcze chwilę, działam w temacie.
Dzięki. Czekam na info
Czy możesz przekazać komuś żeby poprawić tą funkcjonalność? W zakładce dyskusje nie mam żadnej aktywnej a jednak mam. Fajnie było by na przyszłość wiedzieć i to niekonicznie w taki sposób jak dzisiaj.