anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dyskusja

SDKsterowniki
#8 Zapaleniec

Kupujący napisał do mnie we wszystkich możliwych miejscach tą samą wiadomość. Odpowiedziałem a dziś dostaję info że nie odpowiedziałem w dyskusji w terminie. Wchodzę na allegro klikam "dyskusje" a tam wszystko "rozwiązane" i wisi mi tylko reklamacja. Jak mam odpowiedzieć na dyskusję gdy nawet nie wiem że taka jest? Oczywiście pojechało mi po jakości sprzedaży. Proszę o wyjaśnienie sytuacji

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

gdvorek
Moderator
Moderator

@SDKsterowniki 

Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

SDKsterowniki
#8 Zapaleniec

Dyskusja jest ukryta w reklamacji jako "chat z kupującym" Odpowiedziałem kupującemu we wiadomości więc uznałem że jest ok a dziś się okazuje że "chat z kupującym" ukryty na dnie info o reklamacji to dyskusja. Brak info w zakładce "dyskusje" a info o tym że kończy mi się czas dostałem o 3 w nocy. Niektórzy wtedy śpią.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@SDKsterowniki 

Wypowiedzieliśmy się w dyskusji. Natomiast jeśli chodzi o Twoją jakość sprzedaży - daj mi jeszcze chwilę, działam w temacie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

SDKsterowniki
#8 Zapaleniec

Dzięki. Czekam na info

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@SDKsterowniki 

Potwierdzam, że wysłałem prośbę o skorygowanie u Ciebie jakości.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

SDKsterowniki
#8 Zapaleniec

Czy możesz przekazać komuś żeby poprawić tą funkcjonalność? W zakładce dyskusje nie mam żadnej aktywnej a jednak mam. Fajnie było by na przyszłość wiedzieć i to niekonicznie w taki sposób jak dzisiaj.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@SDKsterowniki 

Oczywiście - masz rację! Zgłoszę to do odpowiedniego zespołu.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów