anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dyskusje i allegro protect

AlleMakijaz
#12 Orędownik#

jestem w przykrej sytuacji

Kupujący dokonał zwrotu, oczywiście otworzył  dyskusje, bo po  5 min od  odebrania tego  zwrotu mu nie zwróciłem pieniędzy  🙂

Następnie 27 stycznia zwrot allegro finanse informacja od allegro 

27 stycznia 2023 17:02
Sprzedający zwrócił 149,00 PLN. Pieniądze w ciągu 3-7 dni roboczych trafią na rachunek (konta lub karty), z którego Kupujący zapłacił za zamówienie. Gdy tak się stanie, proszę, by Kupujący oznaczył Dyskusję jako rozwiązaną.

dyskusja wisiała pan się nie odezwał 

dziś zakończył dyskusje jako nierozwiązaną oraz wystąpił do allegro protest 

o zwrot 

jak to możliwe skoro samo allegro automatycznie odpisało ze sprzedający zwrócił pieniądze 

proszę o pomoc bo to jest chore 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ALL-DA
#13 Ambasador#

@AlleMakijaz  napisał(a):

jestem w przykrej sytuacji

Kupujący dokonał zwrotu, oczywiście otworzył  dyskusje, bo po  5 min od  odebrania tego  zwrotu mu nie zwróciłem pieniędzy  🙂

Następnie 27 stycznia zwrot allegro finanse informacja od allegro 

27 stycznia 2023 17:02
Sprzedający zwrócił 149,00 PLN. Pieniądze w ciągu 3-7 dni roboczych trafią na rachunek (konta lub karty), z którego Kupujący zapłacił za zamówienie. Gdy tak się stanie, proszę, by Kupujący oznaczył Dyskusję jako rozwiązaną.

dyskusja wisiała pan się nie odezwał 

dziś zakończył dyskusje jako nierozwiązaną oraz wystąpił do allegro protest 

o zwrot 

jak to możliwe skoro samo allegro automatycznie odpisało ze sprzedający zwrócił pieniądze 

proszę o pomoc bo to jest chore 

@AlleMakijaz skoro dokonałeś zwrotu to zamów rozmowę z allegro lub napisz na czacie konsultant powinien od ręki zmienić status dyskusji
jak wyślesz zgłoszenie to może to dłużej potrwać

niestety jeśli kupujący strzeli negatywem pewnie niewiele będzie można zrobić

oznacz moderatorów

AlleMakijaz
#12 Orędownik#

już allegro zmienił rodzaj dyskusji a środki zostały zwrócone do allegro raty czy coś takiego a on chciał gotówkę 

już teraz wiem dlaczego prosił mnie o wysłanie zwrotu na konto bo on chciał tą kase w gotowce a nie zwrocić ratę do allegro 

oznacz moderatorów

akcesoria-net-pl
#15 Entuzjasta#

To musi być desperat. Chciał 149zł kredytu w gotówce, a nie w towarze.

Rozumiem 1490, ale 149?

Spodziewaj się negatywa.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

@AlleMakijaz ta to stary numer, zanim Allegro umożliwiło zwroty przez system, takie sytuacje były nagminnie, zamieniali kredyt za darmo jak był na 0% na gotówkę.

Obecna sytuacja ekonomiczna nie jest do pozazdroszczenia, ludzie kombinują jak tylko można, np. Otrzymują dwukrotnie zwrot pieniędzy za jeden zwrot produktu. 

Żądają wypłaty na konto, a drugie tyle z allegro protect, swoją drogą ten protect jest strasznie dziurawy.

.

oznacz moderatorów

AlleMakijaz
#12 Orędownik#

bardzo dziurawy 

oznacz moderatorów