anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzięki Allegro sprzedaje więcej!

MAMY ROZWIĄZANIE!
Starkrak
#11 Animator#

Dzięki zmianom, ulepszeniom i ogólnej polityce Allegro sprzedaje więcej, ale na innych portalach 😁. Jeszcze kilka lat temu nie sądziłem, że ilość sprzedanych produktów z alternatywnych portali przewyższy sprzedaż na Allegro.

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Starkrak rozwinę Twoją myśl...

i jakoś spokojniej niż tu , nie ma ciśnienia na jakość ... i jakby troch więcej w kieszeni zostawało , nikt się nie czepia ... jednym słowem ...BAJKA 

oznacz moderatorów
bosek_2804
#13 Ambasador#

... i nie banują co chwilę jak tu, bo nie maja "społeczności"  😉 

***(...domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha ...)
oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@Starkrak To możesz podziękować Allegro, zwalniając im miejsce na serwerach 😋

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@SpeedyGonzalezz TO ALLEGRO POWINNO NAM PODZIĘKOWAĆ !!! ... nie muszą wynosić śmieci , same się wynoszą .

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Starkrak dziękuję za Twój wątek. Jeśli masz sugestie czy uwagi dotycze naszej platformy możesz się oczywiście podzielić z nimi tu (co zrobiłeś) lub kontaktując przez formularz kontaktowy.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg#

trafiłeś w sedno

ceo allegro wie lepiej co najlepsze dla serwisu

oznacz moderatorów
bosek_2804
#13 Ambasador#

CEO ponoś odchodzi. Zaorał i plony zbierać będzie ktoś kolejny z zagranicznych prezesów. 

oznacz moderatorów
bosek_2804
#13 Ambasador#

W naszej firmie ze sprzedaży "na" Allegro spadło o 40.000 do 60.000 miesięcznie mniej. 

oznacz moderatorów
rudybart
#10 Popularyzator#

Dzisiejszy artykuł na jednym z portali opisuje to zjawisko.
Cytat: 
"17,8 mln - tylu użytkowników korzystało z Allegro w lutym tego roku. Tymczasem największy konkurent tej platformy w Polsce, ****, zanotował 17,7 mln użytkowników. Daleko za nimi jest ********** (9,6 mln użytkowników) oraz ***** — (6,7 mln)."

Nazwy konkurencji ukryte. Ciekawe zjawisko, wydawało się że na polskim rynku allegro jest nie do pobicia, w przeszłości nie dały mu radę platformy z USA a tu niespodzianka.
Zobaczymy co przyniesie przyszłość.

oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@rudybart Mim zdaniem najlepsze czasy platform i bazarów ze wszystkim już minęły. Teraz większość sprzedaży idzie we własnych sklepach, ewentualnie na portalach branżowych 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
DROGERIE24_pl
#11 Animator#

A ja myślę że właśnie totalne idą czasy marketplace-ów.

I tutaj będzie ich coraz więcej i coraz potężniejszych we współpracy z dużymi markami sklepów www.

Małej firmy nie stać reklamę sklepu w google itp a bez tego ruch na sklepie www jest znikomy albo żaden.

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#18 Luminarz#

@DROGERIE24_pl "Małej firmy nie stać reklamę sklepu w google itp a bez tego ruch na sklepie www jest znikomy albo żaden" - jeżeli te małe sklepy mają to samo, co duże, to oczywiście masz rację. Tylko jaki sens ma taki handel? Małe firmy mogą odnieść sukces tylko w niszach, w których ci wielcy nie działają. Tak samo jest ze stacjonarką

oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
fox_paws
#16 Inspirator#

@DROGERIE24_pl A na Allegro stać? Allegro staje się droższe, niż reklama w Google.

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów
DROGERIE24_pl
#11 Animator#

Tez nie jestem zadowolony z prowizji allegro, ale mam też sklep i żeby go rozkręcić w Google to trzeba włożyć przez pierwsze pół roku przynajmniej 30-50tys żeby potem zaczął się ruch przynosząc korzysci, a i tak nie wiadomo jak wyjdzie. W allegro płatności są na bieżąco ruch jest cały czas, i jest ten piep..... Smart co daje psychiczną przewagę dla klienta że nie płaci za wysyłkę i może zwrócić bez jakichkolwiek kosztów co może być trudne w sklepie www. 

oznacz moderatorów
jolantka79
#9 Pomysłodawca#

Mam takie samo doświadczenie 😁 już  2 miesiące jak pożegnałam się z allegro. Ale lubię zaglądać na allegro gadane 😁 jak inni się męczą ze sprzedażą na portalu

oznacz moderatorów
DROGERIE24_pl
#11 Animator#

I co teraz porabiasz jak się pożegnałaś z allegro? Zostałaś kupującym i wkoncu dobrze się czujesz czy jak? 

oznacz moderatorów