Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest ktoś w stanie logicznie to wytłumaczyć?? Po 4 dniach dochodzenia na własną rękę ponieważ allegro olało sprawę okazało się że zostałem zablokowany ponieważ zalogowałem się z tej samej sieci co użytkownik który ma sankcje. Nałożono na tego użytkownika sankcje ponieważ nie miał dokończonej rozmowy ze swoim klientem który kupił używany telefon w 100% sprawny. Klient zgłosił produkt i zarządał zwrotu pieniędzy ponieważ telefon jak on to napisał "muli"
Co się okazało użytkownik który ma sankcje może korzystać z allegro, a mnie całkowicie zablokowano mimo że niewspółdzialałem. Zespół allegro sprawę olewa i nie zamierza odblokować konta. Gdy prosiłem o odblokowanie to odpisali że KONIECZNY JEST KONTAK Z ALLEGRO Z KONTA POWIĄZANEGO Z MOIM KONTEM i mi nie pomogą.
Po znalezieniu przezemnie użytkownika na którego nałożono sankcje a mnie za to bezpodstawnie zablokowano użytkownik ten skontaktował się z allegro wytłumaczyć że ja nic nie mam z tym wspólnego. Oczywiście allegro mnie nieodblokowało, a użytkownikowi na którego nałożono sankcje odpisali aby mnie odblokować KONIECZNY JEST KONTAK Z ALLEGRO Z KONTA POWIĄZANEGO czyli z mojego.
Mi odpisali żeby odblokować moje konto potrzebny jest kontakt osoby powiązanej z moim kontem.
A osobie która wedłóg allegro jest powiązana z moim kontem odpisali żeby mnie odblokować to ja muszę skontaktować się z allegro...
To kto kur..A ma się w końcu skontaktować aby odblokować moje konto?!!!
Oboje
Ale tu wygląda że nikt już niczego nie będzie odblokowywal
sprobujcie załatwić sprawę tamtej dyskusji z telefonem i zamknąć temat
moze to coś ruszy ale wygląda to slabo
po drugie nie sprzedawajcie tu żadnej elektroniki
to nie miejsce na to . Ciągle sankcje
Monika, ale powiedz co mnie obchodzi czyjaś dyskusja?? Dyskusja konta na które ja nie mam wpływu?? I jak allegro może blokować osobę która nie miała z tą dyskusją nic wspólnego, osobę która nie jest powiązana wogóle z kontami które uczestniczyły w tej dyskusji!!! Jak to jest że tamte konta które uczestniczyły w tamtej dyskusji mogą korzystać z allegro a mnie zablokowano?!!
To tak jakbym oskarżył sąsiada "X" o kradzież mimo że wiem że on tego nie zrobił. Przyjeżdża policja i wsadza do więzienia sąsiada "Y" Tylko dlatego że mieszka w tej samej wiosce. Ja i sąsiad "X" jesteśmy na wolności. Sąsiad "Y" który nie miał nic z tym wspólnego siedzi w areszcie, i będzie siedział tak długo ja z sąsiadem "X" się dogadamy...
Tak to wygląda
Nie sprzedawajcie tu żadnej elektroniki??
Konto mam prawie 15 lat. A trzeba zacząć od tego że NIEwykonałem ani jednego zakupu i ani jednej sprzedaży przez ten czas. Niewystawiłem żadnego przedmiotu na sprzedaż przez ten czas. A teraz gdy po 15 latach chciałem kupić produkt okazało się że jestem zablokowany. Bo złamałem regulamin. Czym kur..a!!!! Bezczynnością na koncie przez 15 lat!!!
***** allegro, mam już o.l.x na którym będę sobie tworzył nową historie. Tam narazie nie blokują.
Tu o logikę bardzo trudno za to absurdy można spotkać na każdym kroku .
@tomasz_watkowski nasi pracownicy w korespondencji mailowej wyraźnie przedstawili Ci co powinieneś zrobić, aby Twoje konto mogło być odblokowane. Nie wiem skąd masz informacje, że konto zostało powiązane po logowaniu się z tej samej sieci, ponieważ nie informujemy o sposobach wyszukiwania powiązań między kontami. Natomiast jeśli oczekujesz od nas współpracy to polecam powstrzymać się od sformułowań, których używasz w korespondencji z naszymi pracownikami typu: "Was p....... całkowicie?!!! Z ...... na mózgi się tam pozamienialiście?!"