Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią, dzisiaj 8 marca 2021 r. wyłączyliśmy Menedżera Sprzedaży. Funkcje, z których korzystaliście w ramach tego narzędzia, znajdziecie teraz w zakładkach Mojego Allegro.
Menedżer Sprzedaży |
Moje Allegro |
Część z nich udostępniamy wyłącznie w ramach Abonamentu. Można z nich korzystać niezależnie od rodzaju pakietu. Należą do nich:
Przyczyny zmiany
Zarządzanie sprzedażą jest wygodniejsze, gdy nie trzeba korzystać z wielu narzędzi. Dlatego wszystkie funkcje potrzebne do obsługi ofert i zamówień udostępniamy w jednym miejscu.
Nie jesteście przekonani do zmiany? W środę 10 marca o godz. 14:00 odbędzie się bezpłatny webinar. Spotkanie ma na celu rozwianie wszelkich wątpliwości, które pojawiły się u Was w związku z przeniesieniem zarządzania sprzedażą z Menedżera do zakładek Mojego Allegro. Na tej stronie możecie zgłosić chęć udziału. Zapraszamy!
@nat_not No weź nie wkręcaj, bo rzuciłem na tytuł jednym półprzymkniętym okiem, w dodatku z daleka i myślałem, że Maćka żegnamy (ale po chwili doczytałem, że to chodzi o menedżera sprzedaży, a nie menedżera społeczności)😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Kto wie. Może kiedyś i o tym przeczytamy😂
A ciekawe, kto korzystał do tej pory z MS. Przecież jego funkcjonalność skończyła sią po likwidacji zakładki "transakcje" już dosyć spory czas temu.
@nat_not A te daty wprowadzania zmian kto wybiera? 🤔
A to Dzień Kobiet a to PrimaAprylis🤣
@ifonka-zaba Pewnie śmieszek jakiś😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Brawo. Zaczęło się walić. Już nie widać ofert. Brawo.