anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzień dobry. Jak mogę zgłosić swoją markę do Allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Sofita_System
#8 Zapaleniec#

Nasza firma nie jest producentem ale na podstawie wytycznych podmiot zewnętrzny jest naszym podwykonawcą. Produktem są profesjonalne wkręty do drewna i płyt wiórowych.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@Sofita_System markę możesz dodać podczas wystawiania oferty, wybierając przy parametrze "marka" będziesz mógł wpisać swoją markę. Tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat. 

Paula
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Sofita_System
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry.

Mam zarejestrowane kody EAN dla swojej marki SOFITA. Bardzo skrupulatnie są opisane parametry oraz na tej podstawie wystawione oferty sprzedaży na Allegro. Co zrobić aby moja marka/producent pojawiła się w liście marek/producentów Allegro ale nie w formacie (inna)SOFITA. Proszę o pomoc. Dziękuję. Grzegorz.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Sofita_System. Tutaj znajdziesz instrukcję dodania własnej wartości do słownika parametru 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Sofita_System
#8 Zapaleniec#

Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego Allegro nie reaguje na zgłoszenia na temat ofert gdzie inni sprzedający oferują tanie zamienniki na podstawie ofert uczciwych sprzedawców, którzy stworzyli oferty będące w katalogu produktów Allegro? Jak to jest możliwe? I dlaczego pracownik Allegro nie chciał przyjąć takiego zgłoszenia o naruszeniu regulaminu przez czat? Co należy zrobić?

oznacz moderatorów
Sofita_System
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za pomoc. Już wszystko wiem.

oznacz moderatorów