Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nasza firma nie jest producentem ale na podstawie wytycznych podmiot zewnętrzny jest naszym podwykonawcą. Produktem są profesjonalne wkręty do drewna i płyt wiórowych.
@Sofita_System markę możesz dodać podczas wystawiania oferty, wybierając przy parametrze "marka" będziesz mógł wpisać swoją markę. Tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat.
Dzień dobry.
Mam zarejestrowane kody EAN dla swojej marki SOFITA. Bardzo skrupulatnie są opisane parametry oraz na tej podstawie wystawione oferty sprzedaży na Allegro. Co zrobić aby moja marka/producent pojawiła się w liście marek/producentów Allegro ale nie w formacie (inna)SOFITA. Proszę o pomoc. Dziękuję. Grzegorz.
Cześć, @Sofita_System. Tutaj znajdziesz instrukcję dodania własnej wartości do słownika parametru 🙂
Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego Allegro nie reaguje na zgłoszenia na temat ofert gdzie inni sprzedający oferują tanie zamienniki na podstawie ofert uczciwych sprzedawców, którzy stworzyli oferty będące w katalogu produktów Allegro? Jak to jest możliwe? I dlaczego pracownik Allegro nie chciał przyjąć takiego zgłoszenia o naruszeniu regulaminu przez czat? Co należy zrobić?
Dziękuję za pomoc. Już wszystko wiem.