Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po co Allegro wprowadziło jakieś warunki odesłania reklamowanego towaru, skoro ma zwroty darmowe z allegro. do tego odpowiadam na jego reklamacje on robi zwrot poprzez Allegro a oni nadal ślą mi ponaglenia że ja nie określiłem warunków zwrotu i oczywiście zaniżają ci ocenę. To już kolejny raz jak odpowiadam, wysyłam nowy produkt wszystko z kupującym ustalone a Allegro dalej z uporem maniaka śle mi ponaglenia.
hmm nie do końca rozumniem, nie masz opisanych warunków zwrotów i reklamacji? Jeśli o to chodzi to każdy sklep internetowy musi mieć jasno określone warunki zwrotów i reklamacji. Allegro po prostu pilnuje, żeby sprzedawcy je podali, bo taki jest obowiązek wynikający z prawa konsumenckiego.
Allegro robi wszystko być wzioł koszty zwrotu na siebie pomimo że kupujący ma darmowe zwroty
@DrukujTanio W czym problem? Klikasz że wymagasz odesłania towaru i piszesz "kupujący odeśle/odesłał już towar przy pomocy darmowego zwrotu Allegro"
Tyle.
@DrukujTanio doprecyzuj proszę, co masz na myśli pisząc "ja nie określiłem warunków zwrotu i oczywiście zaniżają ci ocenę".