Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie,
wystawiam gry komputerowe PC i prawie zawsze treść bezpieczeństwa uzupełniała się sama. Teraz ZA KAŻDYM razem muszę wklejać formułkę manualnie - pole tekstowe domyślnie jest puste. Wcześniej tak nie było.
@kovek prześlij nam proszę zrzuty ekranu na spolecznosc@allegro.pl. Sprawdzę to.
Wcześniej gdy dodawałem ofertę, wybierałem produkt z katalogu to sekcja "treść bezpieczeństwa" uzupełniała się prawie zawsze (pojedyncze wyjątki) sama, teraz muszę to za każdym razem wklejać manualnie.
@gdvorek coś wiadomo? zostało to zmienione i teraz za każdym razem mam wklejać wzór zamiast zdawać się na autouzupełnianie, czy to po prostu tymczasowy błąd?
@kovek dopytuję w Twojej sprawie odpowiedni zespół. Przepraszam za dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź. Wrócę do Ciebie z informacją zwrotną.
@gdvorek by ułatwić sprawę dla działu IT - dane o bezpieczeństwie uzupełniają się automatycznie w przypadku gier konsolowych. Wygląda na to, że formułka nie uzupełnia się wyłącznie w przypadku gier PC (a uzupełniała się).
@kovek podpowiadamy informacje o bezpieczeństwie per kategoria. proszę napisz mi w jakich kategoriach są produkty, które wystawiasz?
@gdvorek precyzując: gry komputerowe PC -> pudełkowe.
@kovek dziękuję, weryfikuję dalej temat i wrócę z informacją gdy otrzymam odpowiedź.
Potwierdzam, ze zupełnie randomowo, zarówno producent jak i informacja o bezpieczeństwie nie wypełnia się sama, choć nie ma żadnych powodów by tak nie było.