Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Która to już próba wprowadzenia tego badziewia??????
Za chwilę znowu usuniecie bo są błędy?? Który to już raz?
5 minut z tym badziewiem i już widzę błąd:
Dyskusje w których Allegro umieszcza wpis:
"Przesyłka xxxxxxxxxxxxxxxxxxx jeszcze dziś powinna dotrzeć do Kupującego.
Gdy tak się stanie, proszę, by Kupujący oznaczył Dyskusję jako rozwiązaną."
figurują jako czekające na moją odpowiedź...
DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TechartGSM dziękuję za podzielenie się opinią.
Rozumiem, że Twoja sugestia to wprowadzenie rozróżnienia na wiadomości od Allegro, które oczekują na odpowiedź i na które nie trzeba odpowiadać?
Cytowana przez Ciebie wiadomość nie wymaga odpowiedzi, odpowiedzi nie wymaga też np. informacja o zleconym zwrocie, natomiast w większości przypadków wiadomości od Allegro wymagają reakcji sprzedającego.
No, zgadza się, nie wymaga. Dlaczego więc po wciśnięciu "Czekające na moją odpowiedź" znajdują się na liście?
Odpowiedź: BO TO GNIOT W KTÓRYM BŁĄD NA BŁĘDZIE BŁĘDEM POGANIA.
Nie sugeruję żadnego rozdzielenia, WNIOSKUJĘ o wywalenie tego chłamu do kosza.
@TechartGSM bo to filtr, który działa automatycznie i łapią się tam dyskusje, w których ostatnia wiadomość nie jest od Ciebie. Przekażę Twoją uwagę.
Nieprawda. Nie próbuj wprowadzać ludzi w błąd. Wcześniej ten filtr się tak nie zachowywał. To nic innego jak błąd.
Idąc Twoim tokiem rozumowania - po co komu filtr który wprowadza w błąd??
@la_nika rzeczywiście z tymi odpowiedzami jest kłopot.
Kupujacy w dyskusji pisze "dziekuje" a my musimy odpowiadać chociaż nie bardzo wiadomo co napisać z sensem bo już wczesniej podziekowaliśmy i pozdrowiliśmy
Już w ostatnim czasie po prostu wysyłamy w ramach " odpowiedzi" kropke albo przecinek.
Niestety absurd prowadzi do jeszcze wiekszego absurdu........
@_Likos_ dziękuję! Rozumiem, że dyskusja z ostatnią wiadomością od kupującego z podziękowaniem, również jest oznaczona w zakładce Reklamacje i Dyskusje z kupującymi jako "czekająca na moją odpowiedź'?
@TechartGSM rozumiem po Twoim sposobie komunikacji, że jest to dla Ciebie poważny i wyprowadzający z równowagi problem, ale poproszę Cię o stonowanie emocji.
Nie próbuję nikogo wprowadzić w błąd. Jesteś już trochę w naszej społeczności i powinieneś wiedzieć, że nie po to tu jesteśmy.
Chcę, aby Wasze uwagi na temat wprowadzonych zmian zostały przekazane merytorycznie i zawierały konstruktywne informacje. Sugestia "wywalcie ten chłam do kosza" nie spełnia tego kryterium.
Wprowadzenie w błąd czy świadome, czy nie - nadal jest wprowadzeniem w błąd. Można zweryfikować z kimś z Waszego zespołu udzielaną odpowiedź przed publikacją - to dobry sposób na zminimalizowanie ryzyka wprowadzenia społeczności forum w błąd.
@TechartGSM @_Likos_ poprawki już zostały wprowadzone.
Po zastosowaniu filtra "Czekające na moją odpowiedź" powinny wyświetlać się tylko dyskusje, w który faktycznie powinna zostać udzielona odpowiedź, tak jak działało to w poprzedniej wersji.
Dalej są błędy, Gdy automatyczna odpowiedź zostanie wysłana po wiadomości od klienta, nie widać powiadomienia o wiadomości i nie widnieje ikonka, kolejne zmiany na "minus"
Nic się nie zmieniło. Jak było tak jest.
Brawo. Po raz kolejny wycofanie zmian i powrót do starego systemu. @la_nika , dużo to razy jeszcze tak będzie zanim ten wspaniały projekt wyląduje tam gdzie powinien już dawno?
@haczykowo_pl @TechartGSM otrzymałam odpowiedź, że dzisiaj zmiany zostały cofnięte. Tymczasowo wróciliśmy do poprzedniego widoku.
Każdy przypadek zostanie przeanalizowany i docelowo zmiana w zakładce dotyczącej dyskusji zostanie wprowadzona, gdy wszystko będzie działało prawidłowo.
Dobry wieczór - czy ktoś może pomóc? Od wczoraj nagle nie mam widoku dyskusji.
A jesteś zalogowany na właściwym koncie?
bo może te dyskusje są na tym drugim koncie, razem z zakupami?
Ludzie tu mają po kilka kont i czasem o tym nie wiedzą.
Drodzy @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie @Client:112469443 odnaleźć te ewentualne inne konta?
Cześć @Client:112469443, Twoje dyskusje dalej są dostępne, musisz zalogować się tylko na poprawne konto 🙂
Cześć @matt_rose , z tego co widzę to jestem zalogowany na poprawnym koncie, wszystkie zakładki typu "Mój asortyment", "Zgłoszenie zmian" "wystaw ofertę" itp. działają prawidłowo, brak tylko "Dyskusji", na samym dole też wskazuje, że jestem na swoim koncie. Cały czas pracuję na jednej przeglądarce, wczoraj wieczorem dosłownie na 10-15 sekund wskoczyły mi, po czym ponownie znikły dyskusje.... Wylogowałem się, zalogowałem ponownie.... i to samo
Dziękuje za szczegóły @Client:112469443, czy taka sama sytuacja występuje na innych urządzaniach>
Sprawdź proszę przy użyciu innej przeglądarki lub telefon/komputera, taka informacja będzie również przydatna.
@matt_rose na innej przeglądarce to samo, na telefonie również brak dyskusji.
@Client:112469443 Z informacji które uzyskałem, problem powinien już przestać występować.
Daj proszę znać, czy wszystkie dyskusje są widoczne.