anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zakładką Reklamacje i Dyskusje z kupującymi

TechartGSM
#13 Ambasador#

Która to już próba wprowadzenia tego badziewia??????

Za chwilę znowu usuniecie bo są błędy?? Który to już raz?

5 minut z tym badziewiem i już widzę błąd:

Dyskusje w których Allegro umieszcza wpis:

"Przesyłka xxxxxxxxxxxxxxxxxxx jeszcze dziś powinna dotrzeć do Kupującego.
Gdy tak się stanie, proszę, by Kupujący oznaczył Dyskusję jako rozwiązaną."

figurują jako czekające na moją odpowiedź...

DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

Client:112469443
#9 Pomysłodawca#

@matt_rose Tak, problem usunięto, dziękuję za pomoc! Miłego!

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Z niekłamaną satysfakcją zgłaszam po raz któryś, że Wasze cudowne, nowe, nadające się do kosza usprawnienie ponownie nie działa prawidłowo.

W cudownym nowym widoku nie widać wszystkich trwających dyskusji, pomimo zaznaczenia prawidłowych filtrów - Typ zgłoszenia: wszystkie, Status: w toku.

Skłania mnie to do ponowienia zapytania: Kiedy w końcu ten projekt wyląduje w koszu? Po którym cofnięciu wprowadzenia nieprawidłowo działającego gniota? To bodajże piąta próba, usuniecie projekt po szóstym? Siódmym? Dziesiątym? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM Proszę Cię o przesłanie aktualnych zrzutów ekranu z widokiem zgłaszanych poblemów.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador#

@nat_not Proszę. Pełna (a tak naprawdę to niepełna) lista trwających dyskusji. Ponadto zaczyna być coraz ciekawiej - jak już to było poprzednio, pojawia się info o nieodczytanej wiadomości której nie ma, nawet wejście w dyskusję i wyjście z niej nic nie kasuje. Brawo!

TechartGSM_0-1750246693127.png

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM Dziękuję. Proszę Cię jeszcze o podanie numeru dyskusji, która powinna się również znaleźć na liście.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador#

Jak to napisać... Sytuacja jest dynamiczna. Dyskusje pojawiają się, znikają, pojawiają ponownie. W tej chwili jest komplet.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador#

Jest coraz lepiej!!!

Zakończone dyskusje zaczynają się pojawiać jako trwające, w dodatku oczekujące na moją odpowiedź. Po założeniu filtra "czekające na moją odpowiedź" w nowym widoku widzę 5 dyskusji, a powinna być jedna...

Ja z kolei cały czas nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie które zadałem... Czekam...

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

to jest poprawianie - niepoprawialnego

pudrowanie chłamu

Oddzielcie dyskusje od reklamacji i skończcie ten temat

tak by w dyskusji można było zaproponować kupującemu złożenie reklamacji

lub w reklamacji przejście na formę dyskusji

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador#

Teraz reklamacja złożona 17.06: według informacji w nowym widoku, mam wydać decyzję reklamacyjną do 22.06... Że się tak zapytam... Na jakiej podstawie? Nowe prawo sobie tworzycie?

Oczywiście rozwiązana reklamacja jak była rozwiązana tak jest, figuruje jako czekająca na moją odpowiedź i aktywna. 

Po raz kolejny zapytam: kiedy to zutylizujecie?? 

oznacz moderatorów