Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
obecnie obserwuję dziwne zakupy u nas produktów, których cena jest specjalnie mocno podwyższona bo czekamy na ich dostawę u dystrybutorów (są wystawiane w ilości 1szt), a konkurencja sprzedaje je dużo taniej
następnie są wykonywane ich zwroty i czasami zakładane dyskusje
zwracany towar nosi ślady używania
moja paranoja poparta długoletnim doświadczeniem w handlu mówi mi, że coś jest nie tak
w mojej branży różnica cen np. na spodniach to 40 zł z konkurencją chyba dlatego ze konkurencja ma je jeszcze po starych cenach .Jeśli chodzi o zwroty to plaga towar zwracany praktycznie 80% opakowań zniszczonych stan tez nie zawsze jest dobry. Nie mówię już o przytrzymywaniu towaru po co trzymać spodnie 3 tygodnie które nie pasują .Już kiedyś była mowa żeby darmowy zwrot był do 5 dni .Zwroty towary za 15 zł tez lekka przesada .Dyskusji masa ........Juz zaczęliśmy dodawać klientów do czarnej listy którzy otwierają karton z butami z drugiej strony albo odrywają metki przy przymierzaniu spodni .
ja to widzę inaczej
wg mnie są to próby darmowej wymiany towarów na sprawny przy wykorzystaniu mechanizmów zwrotów alegro
masz produkt, który Ci nie działa - znajdujesz sprzedawce z najdroższym towarem najlepiej oferującym go w ilościach pojedynczych
kupujesz, po jakimś czasie robisz zwrot, reklamację
sprzedawca Ci go wymieni - profit
sprzedawca Ci odda pieniądze - profit
sprzedawca Ci spartoli proces reklamacji - pok odda pieniądze - profit