Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Rano otrzymałem email, że można już tworzyć kampanie kuponowe. A więc zrobiłem kilka - a jako, że w regulaminie, który notabene został przed chwilą zmieniony nie było informacji na temat zasady ich działania, przypisywania do ofert itp. zrobił się śmietnik - okazało się, że są one przypisywane do ofert na zasadach "kto pierwszy ten lepszy". I zostałem z ręką w nocniku mając do rozdania 10.000 (słownie dziesięć tysięcy) kuponów błędnie przypisanych do ofert. Nikt z pomocy od kilku godzin nie chce mi usunąć tych kampanii i na nic zdają się moje tłumaczenia, że w regulaminie nie było mowy na temat ich edycji czy usunięcia. Zostałem [edycja], rozdajecie teraz moje pieniądze bez mojej zgody. Z kim mogę normalnie, rzeczowo porozmawiać na ten temat, aby edytować te kampanie.
@Red18_pl, regulamin nie uległ zmianie. Kupony przypisują się na podstawie wyboru Sprzedającego. Dodatkowo pulę dostępnych Kuponów również określa Sprzedający. Niestety w tej sprawie nie możemy zrobić nic więcej.
Jak się sprawa zakończyła mam podobną sprawę, ustawiło mi się że przy zakupie 2 produktór za 125zł klient dostaje 100zł w kuponie, a miało być 1000zł czyli dziesięć tysięcy złotych mam rozdać, bo nie mam przycisku do anulowania lub edycji
Ja miałem problem pierwszego dnia, kiedy regulamin wbrew temu co Pisze Pan wyżej uległ zmianie co potem udało się ustalić z innym pracownikiem Allegro.
Natomiast od tamtej pory kampanie kuponowe są tak zrobione, że nie można ich anulować ani edytować - słabe to, próbuj przekonać Allegro do pomocy, może ze względu na pomyłkę zgodzą się usunąć tą kampanie.