Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo,
mam zaszczyt zwrócić się do Państwa jako student PJATK na kierunku Zarządzanie Informacją, prowadzący badania na potrzeby mojej pracy magisterskiej. Celem mojego projektu jest lepsze zrozumienie potrzeb i oczekiwań sprzedawców na platformie Allegro w zakresie zarządzania cenami.
Jestem świadomy, jak dynamiczny i wymagający jest rynek e-commerce, a odpowiednie narzędzia do zarządzania cenami mogą być kluczem do sukcesu. Państwa odpowiedzi pomogą mi nie tylko w mojej pracy naukowej, ale również przyczynią się do lepszego zrozumienia potrzeb sprzedawców na platformie Allegro, co potencjalnie może prowadzić do tworzenia lepszych narzędzi w przyszłości. Dlatego chciałbym prosić o chwilę Państwa czasu, aby podzielić się ze mną swoim doświadczeniem i perspektywą.
Wypełnienie ankiety zajmie jedynie kilka minut, ale Państwa odpowiedzi będą nieocenione dla mojego projektu.
https://forms.gle/Nonf5FWBdDAcjBSJ9
Gwarantuję pełną anonimowość i poufność Państwa odpowiedzi. Wszelkie informacje zostaną wykorzystane jedynie w celach badawczych.
Będę niezmiernie wdzięczny za każdy udzielony feedback i liczę na Państwa wsparcie w tej inicjatywie.
Serdecznie dziękuję i życzę sukcesów w biznesie!
Z wyrazami szacunku,
Cezary
Student PJATK.
@Knajw Powodzenia, trzymamy kciuki za Twoją pracę magisterską!
@ko_alka Dziękuję serdecznie za wsparcie! To dla mnie bardzo ważne, aby mój projekt został dostrzeżony przez społeczność Allegro. Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego dnia!
Z wyrazami szacunku,
Cezary
Student PJATK.
Szanowni Państwo,
Chciałbym przypomnieć o mojej ankiecie dotyczącej zarządzania cenami na platformie Allegro. Jeżeli jeszcze nie mieli Państwo okazji jej wypełnić, proszę o poświęcenie kilku minut. Państwa doświadczenie i opinia są niezwykle cenne dla mojego badania.
Jeśli już udzielili Państwo odpowiedzi - dziękuję za wsparcie!
https://forms.gle/Nonf5FWBdDAcjBSJ9
Pozdrawiam serdecznie,
Cezary
Student PJATK.