anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Efektywne zarządzanie cenami na Allegro - Ankieta

Knajw
#7 Wielbiciel#

Szanowni Państwo,

mam zaszczyt zwrócić się do Państwa jako student PJATK na kierunku Zarządzanie Informacją, prowadzący badania na potrzeby mojej pracy magisterskiej. Celem mojego projektu jest lepsze zrozumienie potrzeb i oczekiwań sprzedawców na platformie Allegro w zakresie zarządzania cenami.

Jestem świadomy, jak dynamiczny i wymagający jest rynek e-commerce, a odpowiednie narzędzia do zarządzania cenami mogą być kluczem do sukcesu. Państwa odpowiedzi pomogą mi nie tylko w mojej pracy naukowej, ale również przyczynią się do lepszego zrozumienia potrzeb sprzedawców na platformie Allegro, co potencjalnie może prowadzić do tworzenia lepszych narzędzi w przyszłości. Dlatego chciałbym prosić o chwilę Państwa czasu, aby podzielić się ze mną swoim doświadczeniem i perspektywą.

Wypełnienie ankiety zajmie jedynie kilka minut, ale Państwa odpowiedzi będą nieocenione dla mojego projektu.

https://forms.gle/Nonf5FWBdDAcjBSJ9

Gwarantuję pełną anonimowość i poufność Państwa odpowiedzi. Wszelkie informacje zostaną wykorzystane jedynie w celach badawczych.

Będę niezmiernie wdzięczny za każdy udzielony feedback i liczę na Państwa wsparcie w tej inicjatywie.

Serdecznie dziękuję i życzę sukcesów w biznesie!

Z wyrazami szacunku,

Cezary

Student PJATK.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Knajw Powodzenia, trzymamy kciuki za Twoją pracę magisterską! 

oznacz moderatorów

Knajw
#7 Wielbiciel#

@ko_alka Dziękuję serdecznie za wsparcie! To dla mnie bardzo ważne, aby mój projekt został dostrzeżony przez społeczność Allegro. Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego dnia!

Z wyrazami szacunku,

Cezary

Student PJATK.

oznacz moderatorów

Knajw
#7 Wielbiciel#

Szanowni Państwo,

Chciałbym przypomnieć o mojej ankiecie dotyczącej zarządzania cenami na platformie Allegro. Jeżeli jeszcze nie mieli Państwo okazji jej wypełnić, proszę o poświęcenie kilku minut. Państwa doświadczenie i opinia są niezwykle cenne dla mojego badania.

Jeśli już udzielili Państwo odpowiedzi - dziękuję za wsparcie!

https://forms.gle/Nonf5FWBdDAcjBSJ9

Pozdrawiam serdecznie,
Cezary
Student PJATK.

oznacz moderatorów