Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie miałam innego konta na allegro. Jest to moje pierwsze konto które prowadzę od ponad roku i właśnie zostało zablokowane otrzymałam taką formułkę nformujemy, że na Twoje konto wprowadziliśmy częściowe ograniczenia funkcjonalności w związku z uzasadnionymi obawami co do bezpieczeństwa konta lub zawieranych transakcji, zgodnie z art 2.12 Regulaminu Allegro. Nasze uzasadnione obawy dotyczą zwłaszcza powiązań z innymi, objętymi przez nas sankcjami, kontami w Serwisie, co narusza dodatkowo art. 8.7 Regulaminu Allegro. Nie wiem o co chodzi allegro milczy. Ktoś pomoże?
Odpowiadaj na e-mail który dostałeś. Tu Ci nikt nie pomoże. Tą sprawę załatwisz tylko z DB.
Pytaj o jakie konto chodzi, kombinuj. Bombarduj e-maili codziennie.
Poczytaj jak to wygląda w rzeczywistości bo to jest dość dziwne.
Na takie sankcje podobno można się narazić nawet korzystając z tego samego wi-fi co osoba która ma jakiś problem z kontem.
Blokada art 2.12 Regulaminu Allegro. Nasze uzasadnione obawy dotyczą zwłaszcza powiązań z innymi
@Aju2000 Z takiego powodu to trudny temat, zawsze są problemy i często kończy się nie odblokowaniem, ale wszystko tylko z działem bezpieczeństwa.
A no właśnie.
@Aju2000 temat blokady konta można wyjaśniać tylko z Działem bezpieczeństwa, widzę, że prowadzisz już korespondencję w tej sprawie (nr 35578777). Poczekaj proszę na odpowiedź.