anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Eksport ofert z uwzględnieniem numeru EAN produktu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Zlotowi
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, proszę o pomoc odnośnie eksportu aukcji, chodzi o uzyskanie numeru EAN, który mam na aukcjach, przy eksporcie w kolumnie ID produktu (EAN) mam ciąg znaków, który nie jest numerem EAN. Czy jest możliwość wyeksportowania aukcji w taki sposób aby w eksporcie znalazł się również numer ean ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Zlotowi. Jakie dokładnie kroki wykonujesz? Proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym ciągiem znaków w pliku. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Zlotowi
#7 Wielbiciel

Wykonuję eksport z zakładki Moj Asortyment na dole przycisk "Pobierz plik z ofertami" i dostają plik xlsm w którym jest kolumna ID produktu(ID produktu (EAN/UPC/ISBN/ISSN/ID produktu Allegro) ale to nie jest nr EAN. W innych kolumnach nie ma nu,eru EAN.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Zlotowi Proszę, podeślij ten plik na adres mailowy spolecznosc@allegro.com
W wiadomości mailowej podaj także link do tego wątku.  

Marysia
oznacz moderatorów
Zlotowi
#7 Wielbiciel

Allegro Społeczność .png

Witam, wysłałem maila na wyżej wymieniony adres. Otrzymałem taką odpowiedź - jak mam to rozumieć? Nigdzie nie wnioskowałem o usunięcie konta na forum

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Zlotowi To automatyczna odpowiedź. Zignoruj ją.

Sprawdziłam plik, który przesłałeś. Ciąg znaków, o którym pisałeś wcześniej, to oznaczenie produktu, z którym jest powiązana Twoja oferta w Katalogu Allegro. Niestety generując plik z ofertami nie możesz zdecydować jakie dane się na nim znajdą. 

Natalia
oznacz moderatorów