anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etykiety inpost allegro smart weekendowe

matysport
#8 Zapaleniec#

Witam

Nie drukują się u nas czarne etykiety weekendowe  allegro inpost smart. Czy tylko u nas?, czy jest jakaś zmiana w wyglądzie etykiety weekendowej, czy też zmiana na allegro w zasadach paczek weekendowych? Ktoś coś może podpowiedzieć. Z góry dziękuję

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@matysport, dasz znać, w jaki sposób generujesz etykietę? 

Maja
   Moderatorka

serwis-texas
#21 Demiurg#

@mr_oma 

Ja tylko informacyjnie. U nas też białe. Metoda API do menadżera.

oznacz moderatorów

matysport
#8 Zapaleniec#

Przez api w baselinkerze ale spróbowałem też bezpośrednio przez menager paczek allegro inpost na stronie inpostu i tam też generuje się biała.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@mr_oma u nas też białe 

oznacz moderatorów

matysport
#8 Zapaleniec#

@mr_oma Czy coś może słychać w temacie wątku. Czy jest to znany problem w ogóle?

oznacz moderatorów

seb1q
#11 Animator#

InPost ma 600 tys. zaległych paczek na magazynie centralnym. Ledwo się wyrabiają, dlatego w tym tygodniu nie ma podziałów na PACZKA W WEEKEND, stąd wszystkim generuje zwykłe etykiety. Kurierzy będą rozwozić tyle paczek ile się da przez cały weekend, aby wyczyścić zaległości.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@seb1q 

Z ciekawości. Skąd masz takie info? Przedstawiciel?

oznacz moderatorów

seb1q
#11 Animator#

Info z wczoraj o zaległościach i z dziś o etykietach od dwóch kurierów z InPostu, którzy się do mnie podstawili.

oznacz moderatorów

seb1q
#11 Animator#

Mała aktualizacja -  dziś etykiety na InPost drukują się czarne, ale mimo wszystko InPost ma zamiar rozwozić wszystkie paczki paczkomatowe przez weekend. Ile dadzą radę, tyle dadzą z zaległości tygodniowych.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@serwis-texas @matysport @seb1q @sl-aw-ek Allegro też nie wyświetla dostawy na sobotę 😞 więc muszą coś wiedzieć 😉 w moich ofertach jest że paczki będą w poniedziałek 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

seb1q
#11 Animator#

A to ciekawe, bo mi już godziny wysyłek na dziś minęły ale jeśli chodzi o Allegro Paczkomaty InPost to na teraźniejszą chwilę pokazuje mi DOSTAWA W SOBOTĘ.

oznacz moderatorów

matysport
#8 Zapaleniec#

@seb1q u mnie również pokazuje dostawę w sobotę. 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@kostas11  @matysport  @seb1q 

Mój kurier twierdzi że i tak w sobotę będą walczyć z wszystkim. Nie ma znaczenia, Allegro SMART, Allegro bez SMART, zwykłe paczkomaty bez Allegro.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@serwis-texas pewnie tak, ale dziś już jest czarna etykieta a wczoraj nie była 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów