anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego monety zostały pobrane z konta kupującego? - prośba do moderatorek

MAMY ROZWIĄZANIE!
kostas11
#21 Demiurg#

Prośba do moderatorek 🙂

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  mam prośbę zerknijcie w zamówienie 184826e0-64ea-11ed-9fc4-897e228bff1f kupujący coś namieszał i wcięło mu 10 monet, oczywiście nam założył o to dyskusje 😄

do 1.12 br. na moje konto zostaną zwrócone monety w ilości 10 szt. które zostały pobrane, a nie wykorzystane i uwzględnione w płatności. Sprawę moim zdaniem winien rozwiązać ALLEGRO i oczekuje stanowiska w tej kwestii.

Dzięki 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 Przy płatności do tego zamówienia kupujący nie skorzystał z kuponu, więc - tak, jak napisałeś w dyskusji - powinien być dla niego nadal dostępny. Oczywiście jeśli ma wątpliwości, powinien do nas napisać tutaj lub przez formularz kontaktowy.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 sypnęło dyszkuszjami !!! jakieś pól roku miałem spokój , a tu dzień za dniem jedna po drugiej , kijowo trochę bo zakładają koło północy i ubyło punktów za średni czas odpowiedzi .

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria najlepszą dyskusje miałem, mam problem z produktem - zapomniałem napisać koloru poproszę bordowy 😄

Pomijam dzisiejszą tu przynajmniej dostanę punkty za odpowiedzi bo u mnie to raz kiedyś się trafiają 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 a zwróciłeś uwagę , jak nie masz dyskusji z góry jest 50 pkt. w Utworzone Dyskusje , a pozostałe miary po 0 . Jak masz dyskusje w miarze ,, Utworzone Dyskusje ,, masz nieoceniany , a dalej wedle zasług .

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria a proszę Cię bardzo tak to wygląda 😄 żeby człowiek się cieszył z dyskusji bo zdobędzie punkty 😄

11dysk.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 przewczoraj maiłam za brak dyskusji 50/50 , a teraz tak 

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów