Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dostałem dzisiaj taką wiadomość, napiszcie proszę czy Wy też czy to wirus od adres mailowy
Witaj remus263,
W związku z wprowadzeniem aktualizacji zasad w regulaminie AllegroA K C E P T U J E
PozdrawiamyZespół AIIegro
@s2607 Cześć. 🙂 Nie jest to wiadomość od nas, dobrze, że jesteś ostrożny! Jeśli masz taką możliwość, to prześlij nam proszę tę wiadomość na adres phishing@allegro.pl (za pomocą opcji "przekaż dalej")
Dziękuje za odpowiedź. Co w przypadku jak kliknąłem w okienko akceptuj? wysłałem już zgłoszenie na podany adres phishing@allegro.pl
@s2607 Co wydarzyło się po kliknięciu "Akceptuj"? Jeśli nie podałeś swoich danych, to raczej nie ma powodu do obaw. Na wszelki wypadek przeskanuj swoje urządzenie programem antywirusowym i włącz logowanie dwuskładnikowe: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/logowanie-i-haslo/czym-jest-dwustopniowe-logowanie-i-dlaczeg...
Kliknąłem w telefonie i wyskoczył error a na laptopie jak chciałem sprawdzić pocztę z powyższym mailem program antywirusowy wyłapał problem i go usunął. Zmiana haseł pomoże w takim wypadku do allegro lub płatności jako dodatkowe zabezpiecznie?